1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Temat Problem z konfiguracją ImgBurn w koszu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzesieq99, Luty 16, 2013.

  1. Grzesieq99

    Grzesieq99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mógłbym się dowiedzieć dlaczego temat wylądował w koszu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    bo odpowiedz na swoje pytanie mozesz znalezc bez problemu na forum
     
  4. Grzesieq99

    Grzesieq99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szukałem i szukam dalej ale nie widzę, rozumiem, że takie pytania nobów są denerwujące ale chyba po to powstal osobny wątek "dla świerzaków" mylę się? Gdzie dokładnie znajdę odpowiedź???
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. Grzesieq99

    Grzesieq99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Barman ja rozumiem, że ty tu obeznany jeste ale nie rób ze mnie kretyna- temat, który podaleś wal;kowałem kilkanaście razy- i inne temu podone; gdzie tam jest odpowiedź na moje pytanie?!? Możesz mnie zrypać jesli masz rację ale jeśli nie to po cholerę się udzielasz? Albo pomóż (bo na pewno znasz odpowiedź na moje pytania- albo daj se siana i pozwól odpowiedzieć innym. Wiem, że ciężko znieść samokrytykę ale tam nie ma nic co by mi pomogło- jedyna mądra rada to, nagrywanie x 4 ale i tak nagrałem w ten sposób tylko (druga płyta juz się udała) Far Cry 3- a kinectanimals dalej nic nie mogę zrobić i kolejne 5 płyt poszło się je... rypać
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Temat Problem z konfiguracją ImgBurn w koszu

    Znaczy że nagrywarka kończy żywot

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  8. Grzesieq99

    Grzesieq99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywarka zkaupiona nowa 2 dni temu - ma 24 miesiące gwarancji chyba nie do końca masz rację
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Temat Problem z konfiguracją ImgBurn w koszu

    Skoro wiesz lepiej wypalaj dalej plyty heh.

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  10. Grzesieq99

    Grzesieq99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdybym wiedział lepiej to nie trółbym tu na forum. Ale powtarzam że nagrywarka jest nowa.
     
  11. BoonRevo

    BoonRevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Sam miałem ostatnio wiele problemów z nagrywaniem, płyta nie przechodziła weryfikacji po 49%. Może to Ci coś pomoże:
    -wchodzisz w ImgBurn settings
    -zakładka write, zaznacz opcje "perform OPC before write" i "calculate optimal"
    -zakładka build -> page 2 -> "read bufer size" ustaw na 512
    -zakładka I/O -> page 2 -> "bufer size" też na 512

    -gdy nagrywasz obraz, w prawym donym rogu kliknij "change book type" (książeczka), wybierz zakładke Lite-on, wybierz z listy "Drive(for dvd+r dl media EEPROM!), później DVD-ROM, change, ok

    U mnie zweryfikowało się do 100% dopiero po tym jak zmieniłem firmware nagrywarki według poradnika na forum, a wcześniej korzystałem z BurnerMAX payload tool.

    Pozdrawiam i powodzenia :)
     
  12. Grzesieq99

    Grzesieq99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wszystko ustawione tak jak napisałeś. Firmware nie zmieniałem, gostek, od którego kupiłem nagrywarke powiedział, że ma już wrzucone burner max (takie sprzedaje na allegro , nie sa stare i dlatego przerobione -sprzedal ich juz od cholery - tylko zmienia wszystko pod xboxa sam i wiecej kasy za nie bierzez - ja dalem 130 zl
     
  13. BoonRevo

    BoonRevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    To więcej Ci nie pomogę, może da się sprawdzić jak jest przerobiona nagrywarka, albo ponownie to samemu zrobić (o ile można), może jakieś płyty nie takie, ale to już musi się wypowiedzieć ktoś inny bo moja wiedza skończyła się w ostatnim poście :D życzę powodzenia :)
     
  14. Grzesieq99

    Grzesieq99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I [CENZURA] bąbki (Czy może bombki?) strzelił. Całość popłynąłem ok 500 zł, i (CENZURA) z tego mam (przepraszam- dwie gry nagrałem)

    //Język młody człowieku, uważaj z nim - to nie korytarz Twojej szkoły że możesz sobie mówić co Ci się podoba.
    Wymagasz od ludzi informacji więc zachowuj się kulturalnie.
    ~z0nk31
     
  15. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Grzesieq stosowałeś się do tutoriala który jest podany w 4 poście ?
    Nagrywałeś wg ustawień tam podanych ?
     
  16. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  17. Grzesieq99

    Grzesieq99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za język - wykropkowałem częściowo brzydkie słowa. Do szkoły chodziłem 20 lat temu ale pamiętam, że są bombki (wybuchowe0 i bąbki (choinkowe)- sorki za język poniosło mnie bo za dużo mnie to nerwów i kasy kosztuje.
    z0nk31 tak- robiłem tak jak w poradniku. AHC cz można spokojnie wgrać ponownie BurnerMax? (chociaż wydaje mi się, że jest ok bo na początku nie ma info, że rozmiar dysku jest za mały).
    Na jednym ze screnów z kofiguracją ImgBurn jest pokazane (narzędzia- ustawienia- I/O strona pierwsza- interfejs) aby zaznaczyć opcję ElbyCDIO ale wtedy wyskakują mi żółte wykrzykniki, że nie zanleziono ElbyCDIO.dll i żeby zainstalować CloneDVVD (nic to nie pomogło) musiałem tam wrócić do zaznaczenia ustawienia zalecanego czyli SPTI Microsoft- za co odpowiadają obie funkcje?
    I ostatnia pytanie; mam wersję sterowników 6.1.7600.16385 z 2006-06-21 (IHAS 124 B) czy sa gdzieś dostępne nowsze?
     
Wczytywanie...

Poleć forum