1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tematy, avatary itp. offline?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gulon, Listopad 15, 2009.

  1. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Można jakoś wgrać sobie tematy awatary i inne takie bez podłączania się do sieci?
    Ja w tej chwili mam takie menu:
    YouTube - New Xbox Experience (NXE) Leaked Glitch
    i jak wchodzę w dostosuj awatar to mi się włącza, że mam zaktualizować konsolę. Czy są nowsze dashboardy od tego?
    Czy można ściągnąć dashboarda od razu z motywami i awatarami i tapetami?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    motywy możesz ściągać z xbl lub podłączyć dysk pod pc i wgrać. innej możliwości nie ma.
    jeżeli wymaga upadatu to zrób to. ostatnia aktualizacja weszła ze 2-3 tygodnie temu. Nie zmienia ona wyglądu menu, ale jest nowszą wersją. Zawsze możesz wrzucić jakieś tapetki, ale beznadziejnie wyglądają, bo połowe ścina to szare półkole.
     
  4. Xbox360 Elite

    Xbox360 Elite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    No niestety sam niedługo rozkręce dysk i powrzucam motywy. jeżeli ktoś by chciał to przypominam, że motywy wrzuca się na 3 partycję dysku.
     
  6. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    zaje**** dużo wniosłeś do tematu tym postem, mam już dość durnych nabijaczy jak ty i tym razem leci report..
     
  7. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Masz racje. Tacy ludzie są wkurzający. Ja Ci daje jeszcze jedną szansę, ale jak zobacze, że znowu nabijasz postu to zgłaszam do moda.
     
  8. Richatek

    Richatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Może durne pytanie ale czy przez USB się nie da wrzucić tematów?
     
  9. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nie niestety. Musisz podłączyć konsole do PC przez SATA.
     
  10. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
  11. Richatek

    Richatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Mnie chodziło raczej o wgranie czegoś z pena poprzez USB w konsoli... :)
     
  12. DaWoXxX

    DaWoXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn
    ja podczepiłem USB aparatu i ustawiłem sobie jedno zdjęcie jako motyw odłączyłem aparat i dalej tam jest ale za to piosenek nie wsadzisz za pomocom USB trzeba specjalną płytek nagrać
     
  13. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale można coś wgrać nie mając HDD tylko na kartę pamięci 256MB?
     
Wczytywanie...

Poleć forum