1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tematy z DLC i grami Arcade bez Jtaga

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez aerO^, Wrzesień 12, 2010.

  1. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co wy na to ? Na razie w internecie znam tylko vagos.es , gdzie są takie gry , można by było utworzyć dział z takimi grami(TYLKO I WYŁĄCZNIE TAKICH BEZ JTAGA) i ktoś mógłby robić upy na normalne serwery RS/HF , bo od tych MU i FS gdzie trzeba ręcznie wpisywać hasło i jechać na free to mam dość już po 2 grach :D
    Jakby ktoś mógł zgrać dodatki do DA albo znaleźć je w wersji bez Jtaga byłbym wdzięczny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boczek

    Boczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja byłbym za, żeby stworzyć taki dział. Oczywiście jeśli byłyby tylko linki z grami arcade i dlc, ewentualnie z instrukcją
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na xbox sky pojawilo sie mnostwo gier arcade i dlc ktore nie wymgaja jtaga. sa porbrane na piracki profil pozniej logujemy sie na swoj i podobno dziala
    do uruchomienia potrzebne jest jednak polaczenie z netem a ja mam zbanowana konsole wiec nie mam jak sprzwdzic
     
  5. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Na pewno jest dużo osób z nieprzerobionymi konsolami którzy z tego powodu nie mają konta na xbox sky, więc tutaj taki temat/poddział by się przydał.
     
  6. skintPiotrek

    skintPiotrek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gŁg
    a wie ktos jak odpalic takie gry? przydal by sie jakis tutorial, bo jak na razie to nie wiem jak to z tym ruszyc
     
  7. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    @up
    Z tego co krisr napisał ("sa porbrane na piracki profil pozniej logujemy sie na swoj i podobno dziala") wnioskuję że odzyskujesz gamertag danymi podanymi w torrencie, na tym koncie jest 'kupiona' gra, więc ją ściągasz, przelogowujesz się na swój profil i już
     
  8. skintPiotrek

    skintPiotrek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    gŁg
    @up
    pobrałem juz jedną grę arcade z xbox-sky i w paczce była gra i profil, próbowałem to wrzucić na xboxa z pena ale mam problem z USB Xtaf Xplorer i w ogóle lipa
     
  9. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja też nie mam konta na Xbox-Sky i mam jak na razie jeszcze niezbanowaną konsolę :D Sprawdzałem już Lara Croft:GOL i Limbo , obie gry działają właśnie za chwilę będę testował The Signal do Alana Wake czyli DLC'ka i wszystko jak dotąd działa , opis jest na vagos.es , który jest cały po hiszpańsku , ale można dać translate z Hisz>Ang i opis jest prawie w 100% czytelny mi jakoś się udało i działa. We wszystkich tych opisach pisze tylko , że kabel LAN musi być "plugged" , ale nie pisze nic , że trzeba być na XBL tylko nie wiem jak ten kabel miałby pomoc ja próbowałem z odłączonym kablem wcześniej to rzeczywiście nie szło.Co do tematów to bardzo bym prosił bo te typy z vaogs.es uploadują tylko na MU , z którego po ściąganiu trochę free mam po 60 kb/s JDownloaderem.Myślę , ze stworzenie działu dokładnie z takimi grami i DLC bez JTAGA , bo z Jtagiem to łatwo znaleść byłoby dobre.
    @
    DLC do Alana Wake'a oczywiście też działa , zabawne jest to , że jest zlokalizowane czyli ma polskie napisy tak jak gra , mimo tego , że nie ma polskiego XBL jakoś język polski się znalazł nawet w tym DLC.
     
  10. Draken

    Draken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak to jest z tym połączniem z internetem, w końcu trzeba być zalogwanym na xbl czy wystarczy po prostu być połączonym przez LAN? Ale w takim razie po co?
     
  11. locke4

    locke4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław/Kielce
    trzeba miec dostep do xbl, nie mozna miec bana, ja probowalem i nic z tego, ba! teraz nawet mi tego limbo jako dema nie widzi, nic. trudno :( wierze, ze niedlugo bedzie mozna odpalac arcady z banem.
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    aerO^ pliss daj linka do tego DLC
     
  13. Draken

    Draken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam przeróbkę, więc odpada połączenie online, czyli z grania w gry arcade nici?

    Szkoda że nie da się tego zrobić offline, a lud mądry pewnie i na to znajdzie rozwiązanie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum