1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

temperatury rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 2fat4you, Sierpień 22, 2012.

  1. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    moje pytanie czy tak wysokie temp. sa przez to ze rgh jest? skoro konsola bez rgh (jasper) chulala kilka lat i nie bylo zadnych problemow a jakie temp byly to nie wiadomo bo nie bylo jak sprawdzic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Uwierz, na 100% wszystko jest w porządku. Przy jasperze się nie przejmowales bo nie było jak zmierzyć a tu jak widać to każdy się przejmuje.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to powiedz mi zostawic w fsd te 65% i sie niczym nie przejmowac czy auto dac? chodzi mi o wentyle czy pozyja dlugo ja zostawie 65%
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Kurka wodna ile razy mam to pisać:
    Dash launch i patch smc, tam sobie ustaw temperatury, a wentyla nie podkręcaj bo go zajedziesz.
     
  6. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mozesz po koleji napisac co i jak zrobic i jakie temp ustawic? jak dla noba bo w tej tematyce jestem zielony
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  8. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jakie temp ustawic konsola jasper ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum