1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

„Ten facet nie ma życia” - pierwszy gracz dobił do 1000 poziomu Paragon w Diablo III

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Luty 17, 2015.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    Po przeczytaniu tytułu tej wiadomości pomyśleliście „co w tym wielkiego? Przecież wcześniej ktoś zdobył ten lvl”? Jasne, ale gracz o pseudonimie Nokieka osiągnął ten wyczyn na poziomie trudności Hardcore. To pierwszy śmiałek na świecie, który dobił do tego poziomu!

    Diablo III to nie jest trudna gra. Wystarczy wiele samozaparcia, zgrana ekipa i można śmigać na serwerach i miażdżyć demony. Dość szybko zainteresowani zdobędą 60 poziom doświadczenia, a późnienie mogą rozpocząć walkę o „Paragony”.

    Śmiałek pewnie poświęcił na ten rekord mnóstwo godzin i miał tonę szczęścia – wyobrażacie sobie posiadanie 99 lvl Paragon i śmierć przez utratę połączenia? Chyba nie muszę Wam przypominać, że na trybie Hardcore każde pocałowanie podłogi jest równoznaczne z rozpoczęciem igraszek od początku.

    Ja swoją zabawę z taką „hardcorową” rozgrywką zakończyłem jeszcze za czasów Diablo II – na 64 lvl moja Neostrada odmówiła posłuszeństwa… A ja akurat znajdowałem się w samym środku piekła (dosłownie i w przenośni). Po zrestartowaniu modemu, chciałem go wyrzucić przez okno.

    Dobra, wracajmy do tematu wiadomości – zobaczcie jak Rosjanin (przypadek?) wbija 1000 Paragon w Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition.



     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    na pececie...................................
     
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No raczej... Tylko na pc wbity lvl musi byc legalny. Na konsoli można edytować go.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    A jak można edytować? Skąd ludziska mają jakieś kosmiczne pukawki o nazwie russian's crossbow pistol czy jakoś tak z niewyobrażalnym dmg. Poszedłem z nimi na próbę szczeliny i dostaliśmy klucz 100!
    O co kaman?

    From Nokia 5110
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Diablo Save Editor , na xbox 360 , wszystko wyjaśnia.
     
  7. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Rozumiem. Ja gram na xone więc pewnie nie ma możliwości edycji?

    From Nokia 5110
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie jest ;-) skopiuj savy i zobacz ;) nie przekonasz się :)
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jest taka możliwość albo jest to wysoce prawdopodobne bo istnieje przecież możliwość przeniesienia postaci z x360 na xbox1.
    edytujesz sobie postać na x360 save editorem a potem przenosisz na x1.
     
  10. Polluks

    Polluks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    143
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Toruń
    Żebym to jeszcze wiedział jak to zrobić. Tym bardziej że na xone gram DH a na x360 mam czarownika. Nie wiem czy można przenieść postać z konsoli z rgh?

    From Nokia 5110
     
Wczytywanie...

Poleć forum