1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TES.V.Skyrim.RF.X360.PL.REPACK.FINALNA.WERSJA.0800 .HDDok-DOG29

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Widgeter, Marzec 6, 2013.

  1. Widgeter

    Widgeter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Ściagnąłem ta grę i mam obraz iso i dvd oraz folder 0800 Files z plikami
    -AP25 34F5B6C3.bin
    -Skyrim DMI.bin
    -Skyrim PFI.bin
    -Skyrim SS.bin

    Do czego one służą?
    Czy są w ogóle potrzebne ,jak mam już obraz i plik dvd
    Podobno jest to wersja Skyrima ,która sie instaluje na dysku twardym konsoli
    Czy gra mi sie zainstaluje bez użycia tych plików?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Przepuść obraz przez ABGX pod dane LT i tyle. Plikami się nie przejmuj.
     
  4. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    Z tego co slyszalem to nie ma wersji ktora mozna zainstalowac na dysku wiec czeka cie zarzynanie napedu (chyba ze masz RGH:p).
    Pozdrawiam!

    //Raczej zarzynanie myślenia - za czasów PS2 i przed 2007 rokiem nikt na padające napędy tak nie narzekał... - DOG
     
  5. Widgeter

    Widgeter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrałem i nie da sie zainstalowac gry na dysku,ale jakimś cudem płyta chodzi w konsoli tak cicho jakby była zainstalowana
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tej wersji nie da się zainstalować na dysku :)
     

Poleć forum