1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Test Drive: Ferrari Racing Legends (2012) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Czerwiec 29, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    REGION: RF
    JĘZYK: ENG
    ABGX360:
    http://tnij.org/q8yl
    XGD3: NIE
    UPDATE: TAK [14719]
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SymbianX

    SymbianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tu i tam
    Potwierdzam. format XGD2. ale gierka to istny crap....
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Kurczę nie mogę nikogo dogonić na najniższym poziomie trudności :(
     
  5. MarioOL

    MarioOL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    283
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    czy ja wiem że taki crap?? pograłem chwile i tak po pierwszych 10-15 min też tak uważałem , ale potem sobie pozmieniałem troszke ustawienia kierownicy ,czułość itd. i powiem że całekiem fajnie sie tym zaczeło jeździć ;) nie jest to Forza4 ale moim zdaniem lepiej sie jezdzi niż w Shift 1-2 a to ten sam engine , tu nawet autami mocniejszymi da sie na pełnej "symulacji" czyli wszystko off jechać a w Shifta mocnymi autami juz nie bardzo . A czy bym polecił tą grę?? jak by ksztowała 60 zł to tak jak bedzie kosztować 150 pln + to nie warto. a dla reszty którą to kosztuje 5 zł a sie podobał shift to bierzcie bo jest lepsze od Shifta ;)

    Ps. do moderatorów- jak ten post sie nie nadaje tu to przenieście go do wrażeń na temat gry ;)
     
  6. borys602

    borys602 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    @djploki wyłącz ABS, też nie mogłem wygrać wyścigu w shift 2, ale jak wyłączyłem ABS to jakoś poszło.
     
  7. SymbianX

    SymbianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tu i tam
    Czy ja wiem, mi teraz szkoda tych 5zl :D
     
  8. kondi88

    kondi88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Lt 2.0 i najnowszego dasha. Pójdzie?
     
  9. MarioOL

    MarioOL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    283
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    oj tam oj tam :p 5 ziko nie robi różnicy , kto wie moze sie pobawisz jednak sterowaniem i znajdziesz w tej grze jeszcze Fun ;). Ja jestem zagorzałym fanem Forzy jeszcze od jedynki ,teraz 4 i najwięcej w tej grze spędzam czasu, organizuje turnieje itd. fanów motoryzacji zapraszam na Forza Motorsport Polska . Ale mimo wszystko jakoś mam frajde z pogrania sobie w ta grą, jako odskocznia od forza 4. Zapewne przejdę tą grę raz i więcej do niej nie wrócę ,ale co tam ;)
    ja mam 1.9 i chula jak ta lala ;) więc na Lt2.0 tym bardziej
     
  10. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    forza to to nie jest, natomiast są ferrari i jest elo! gierka wybitnego polotu w wykonaniu nie ma ale grać się da i może to sprawiać frajde. do stestowania 50 modeli ferrari na przestrzeni 60 lat. tryb kariery podzielon na 3 epoki ( brąz, silver, gold ) o dziwo np w dwóch pierwszych idzie pograć na różnych poziomach trudności a w gold zdobycie czegokolwiek nawet na easy graniczy z cudem... dziwne rozłożenie
     
  11. MarioOL

    MarioOL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    283
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    hmm ja na hardzie gram własnie ere gold i własnie za łatwo jest :p boty zostaja po 20 sec z tyłu ,a na easy to juz lepiej nie mówie jak daleko ;)
    za łatwa ta gra
     
  12. Kicker123

    Kicker123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie, czy jest mozliwosc grania na podzielonym ekranie??
     
  13. bolo2511

    bolo2511 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizacja

    Witam , czy ktos robil aktualizacje z tej plyty na przerobionym x ? mam lt 2.0 i boje sie ze usunie mi przerobke ... ? czy ktos zrobil aktualizacje ?
     
  14. gamera

    gamera Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie, czy ktoś aktualizował konsolę z tej płyty, też ma lt 2.0 i mam obawy czy mi sie nie pójdzie rypać
     
  15. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Gierka po dłuższym czasie ciekawa. Początki były trudne, ale teraz fajnie się śmiga.
     
  16. DAXO

    DAXO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Sopot
    Gra działa na LT 2.0, a czy wymaga jakiegos konkretnego dasha? obecnie mam dash 13604, czy będe musiał aktualizować na wyższy?
     
  17. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    z tego co się nie myle chyba już 14xxx włóż płyte jak ci się pokaże monit to jest 14xx wymagane. i jak zrobisz to TU do każdej gry musisz dogrywać przed nagraniem i stare płyty xgd3 nie bedą już chodzić i od nowa trzeba wypalać. chyba ,że masz cichą aktualizacje na dashu 13xxx to nic się nie stanie.
     
  18. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Aktualizuje do 14719

    Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
     
  19. DAXO

    DAXO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Sopot
    dzięki za odpowiedź, mimo że gra wydaje się fajna, chyba jednak nie warto mieszać w konsoli dla niej.
     
  20. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tego bym nie powiedział :) Przeszedłem całą i szału nie ma, taki przeciętniak.
     
  21. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    podziwiam Cię za to, że dałeś radę ;p ja po 15min wyłączyłem. Zmarnowałem na ten shit verbatima ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum