1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Test Drive Unlimited 2 - Pytania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez rtv2500, Luty 4, 2011.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W tym temacie zadawajcie pytania związane z grą. Sam mam parę pytań:


    -gdzie na mapie znajduje się salon Audi (fajnie gdyby go ktoś zaznaczył)
    -Czy będzie można osiągnąć 60 level nie łącząc się online?
    -gdzie można zobaczyć statystyki

    Narazie tyle :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    - Jak sprzedać samochód?

    Audi powinno ci się odblokować na samym początku ;p? Zmień sobie legendę na RB
     
  4. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Również chciałbym się dowiedzieć jak sprzedać samochód. Chyba nie ma takiej opcji... Udało mi się tylko sprzedać jak miałem garaż pełny i wtedy gra się zapytała czy mogę sprzedać. W garażu nie widziałem opcji, nie wiem o co chodzi...
    Wie ktoś jaki dodatkowy bonus ma relase od CCLX np. jakiś dodatkowy samochód, i czy jest kasyno?
     
  5. Hawok

    Hawok Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co zrobić gdy mam wszystkie wyścigi zablokowane mimo tego, że posiadam wymagane auto danej kategorii ?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. Hawok

    Hawok Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No właśnie problem w tym, że mam licencje ;>
    Przykłądowo mam AUTO A6 i mam licencje na tą kategorie a zawody są zablokowane
     
  8. lukasz1675

    lukasz1675 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy można sprzedać wygrany samochód, ponieważ wygrałem pedalsko różowego mustanga i chce go sprzedać a nie mogę, przy pełnym garażu (jak kolega kilka postów wyżej) mogę sprzedać wszystkie pozostałe samochody prócz tego :(
     
  9. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Salon Audi odblokowuje się przy jednym z pierwszych wyścigów, tak samo jak i salon Volkswagena. I pytanie moje: jak sprzedać samochód? Czy trzeba jechać do dealera jakiegoś, żeby samochód sprzedać? Bo chcę sprzedać ten pierwszy samochód jaki musiałem wybrać... ale nie wiem, gdzie znaleść tą opcję...
     
  10. soul

    soul Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam takie pytanie: czy są tylko dwie stacje radiowe?
     
  11. alandnb

    alandnb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak tylko 2 sa w grze
     
  12. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czytałem że na Oahu i na Ibizie są inne stacje radiowe więc chyba jednak jest więcej stacji niż te dwie.

    Ktoś wie gdzie jest salon Audi i Mercedesa?Ktoś pisał ze salon Audi odblokowuje się na początku wraz z Volkswagenem.Volkswagen mi się odblokował ale Audi nie ma.Jeździłem też trochę po mapie i nie udało mi się samemu znaleźć.awieni

    I jeszcze jedno, jest możliwość ustawienia fotela tak jak to było w TDU 1, bo w niektórych samochodach siedzi się tak wysoko że nie widać zegarów?
     
  13. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niestety są tylko 2 stacje radiowe bo mam już dostęp do oahu. Mam problem z odkryciem 100% dróg. Niby odkryłem wszystkie drogi wg mapy a gdy sprawdze statystyki to nie mam zaliczonych 100 % dróg na ibizie :/

    Tu masz audi:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b22f07dca0f1fbc.html
     
  14. evk

    evk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli ktoś się bawił ustawieniami sterowania (dla pada) i znalazł sensowne ustawienie na którym dobrze się jeździ prosiłbym o podanie, wiem że każdemu inaczej może pasować ale co tam może warto pokombinować
     
  15. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale lipa z odkryciem 100 % dróg. Musimy każdą jedną przecznicę odkryć inaczej statystyki nie wskoczą nam na 100%. Siedziałem wczoraj 2 h i cały czas przeglądałem mapę, co chwilę znalazłem małą uliczkę nie odkrytą, ale teraz wg mnie mam już wszystkie, a w Ibiza 2 nie chce mi zaliczyć statystyki. W dzielnicy Ibiza 1 udało się :) Moje pytanie brzmi czy zna ktoś jakiś dobry sposób na zaznaczenie tylko tych dróg co jeszcze nie odkryliśmy?
     
  16. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Słyszałem że na xboxie można stworzyć swoją stację radiową.Ktoś wie jak to się robi?
     
  17. pakox

    pakox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Cieszyn
    Witam może mi ktoś napisać lub wysłać zdjęcie gdzie jest salon Bugatti? ponieważ musze kupić auto tej marki, a miejsca salonów z mapy o'ahu pierwszej części tdu są nieaktualne;/
     
  18. Artu123

    Artu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość w tej grze zagrania przez split screen?
     
  19. maciek1991

    maciek1991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Przed chwilą wygrałem wyścig i Tuarega,tego niebieskiego, ale nie miałem wolnego miejsca w garażu. Gdzie teraz mogę go znaleźć? Wie już ktoś jak sprzedać wygrany samochód?
    pozdrawiam
     
  20. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niestety prawdopodobnie nie ma takiej możliwości, ale gdzieś czytałem że niby można grać w 2 ale ten drugi siedzi tylko jako pasażer. Jednak co do tego nie jestem pewny bo nie sprawdziłem...


    Ja mam pytanie jak najszybciej zarabiać kasę, bo wszystkie wyścigi na ibizie już ukończyłem, wygrałem 1 mln, ale teraz powtarzając wyścig mogę zarobić max tylko 7500 $ ;/ Czy na oahu lepiej wychodzi się na wyścigach?
     
  21. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miał ktoś taką sytuację że po zapisuniu gry i ponownym jej wczytaniu gra rozpoczęła się od nowa?Dzisiaj w taki sposób straciłem zapis i się zirytowałem najłagodniej mówiąc
     
Wczytywanie...

Poleć forum