1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Test Drive Unlimited 2 pytanie.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Nerdox, Październik 29, 2011.

  1. Nerdox

    Nerdox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Stolica Nauk Ogrodniczych.
    Mam pytanie jakie samochody są potrzebne do zrobienia mistrzostw:
    (A6)Championship:North Coast
    (B4)Championship high:East Arena
    (C4)Championship high:East Ibiza

    Problem jest tego typu że kupuje np samochód z oznaczeniem A6 i chce przejsc ten turniej a tu mi nie działa na przykładzie kupuje Audi TTS z oznaczniem A6 i nie moge wykonac tego turnieju chociaz na yotube.com własnie ten turniej przechodzą tym samochodem. Proszę pilnie o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A licencje porobiłeś? Może spróbuj kupić inny wózek kupić tej klasy. Dziwna sytuacja...
     
  4. Nerdox

    Nerdox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Stolica Nauk Ogrodniczych.
    Zrobilem licencje kupowałem wszystkie samochody z oznaczeniem A6,B4,C4 i nic tak samo.
     
  5. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A co dokładnie Ci wyskakuje? Jakiś komunikat?
     
  6. Nerdox

    Nerdox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Stolica Nauk Ogrodniczych.
    Nic mi wyskakuje tylko mam tą kłudkę i nie mogę nic zrobic, ani wejsc w to nic.
     
  7. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może pominąłeś jakiś event sprawdź dokładnie mapę bo z tego co pamiętam tam w konkretnej kolejności te championy trzeba bylo robić ( do a6 chyba dwa mistrzostwa były)
     
  8. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Może musisz tam dojechać ?

    Nie trzeba kolejności. Jak pojawią się na mapie to można je robić.
     
  9. Nerdox

    Nerdox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Stolica Nauk Ogrodniczych.
    po kolejki wątpie, a jak tam dojade to mi wyskakuje że jest zablokowane i nie moge nic zrobic;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum