1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Textury HD do Battlefield 3 i pendrive

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Julexking, Październik 28, 2012.

  1. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Ściągnąłem sobie Battlefield 3 i chciałem sobie zainstalować te tekstury HD, jednak gdy próbuje to zrobić, wyświetla się, że trzeba mieć dysk twardy żeby to zainstalować. Ja niestety nie posiadam dysku, tylko dwa pendrive'y po 16 GB. I tu mam do Was pytanie: Czy istnieje jakiś sposób, aby te teksturki HD zainstalować na pendrive? Z góry dzięki za odpowiedź :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie ma takiej możliwości. Tylko zainstalujesz na HDD.
     
  4. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A czy jest jakaś przejściówka, żeby podłączyć pendrive'a w gniazdo na dysk? Bo być może to by oszukało konsole, że niby to jest dysk.
     
  5. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie.Wszystko polega na prędkości dysku. :)
     
  6. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kurczę szkoda :( Ale dzięki za za info :)
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie oszukasz w ten sposób konsoli, nie zadziała Ci na pendrive musi być HDD.
     
  8. Julexking

    Julexking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A czy może być dysk przenośny podpięty przez USB?
     
  9. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Może być tylko autoryzowany dysk M$. Przynajmniej tak słyszalem, ale może ktoś ma jakiś sposób na to :(
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Nie da się bez dysku twardego. Na pendrive się nie da. Było setki razy.

     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. kozi033
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    1830
  2. TeHaCek
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    1744
  3. Jachu002
    Odpowiedzi:
    15
    Wyświetleń:
    1007
  4. jak781
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1532
  5. Biała Czerń
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    412

Poleć forum