1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Textury

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konrad767, Styczeń 19, 2010.

  1. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć mam taki problem grami. No bo w każdej (nagrane na verbatim z prędkością 2,4) zauważyłem ze doczytują sie textury w niektórych mało widocznie ale w każdej. Najbardziej w fable 2 i assassinie i mass effect. Nie mam pojecie dlaczego tak jest. Gry instaluje na dysku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Może to wina płytek, albo prędkości nagrywania.
    Jakie płytki kupujesz i jaką prędkością nagrywasz?
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    napisał verbatim prędkość 2,4
     
  5. Lionix

    Lionix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Ch*ja, u mnie też tak jest a mam all oryginały. Jp xbox, nie ma jak PC :D Tyle że u mnie w Assassinku i Gieta.
    taki żarcik :p
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstalujcie na dysku. Na pewno pomoże. Tak samo jest z gta4 i innymi grami o dużym wolnym świecie.
     
  7. milosztor

    milosztor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Toruń
    Wy naprawdę nie umiecie czytać ze zrozumieniem. Przecież napisał że instaluje na dysku.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to nic nie zrobisz. Chyba ze format pomoże, jak masz zapaprany dysk
     
  9. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wam to się nie zdarza na piratach? A i czy muzę to być wina nagrywarki która je nagrywam? Nagrywarka LG trochę stara
     
Wczytywanie...

Poleć forum