1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tez nie mozecie sie zalogowac?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez groznex, Wrzesień 13, 2011.

  1. groznex

    groznex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w tytule, nie moge sie zalogowac.
    Wszedlem na kompa, i patrze ze strona xbox.com tez nie hula.
    Tez tak macie?
    Nie dostalem info, ze jestem zbanowany, nic takiego.
    Nigdy nie majstrowalem przy konsoli, jedynie kiedys kupilem konto z grami na allegro i przenioslem licencje, ale jak mowie nie dostalem info o banie.
    Tez nie mozecie sie zalogowac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    problem od nich sądze z serwerem nawet znikł gametag z profilu
     
  4. mrvvbanan

    mrvvbanan Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak serwer i padł, pierwszy raz takie coś widzę na stronie xbox'a, na ps się zdarzało ;)


    Server Error in '/' Application.

    Runtime Error

    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>

    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>
     
  5. FaAbZoR

    FaAbZoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    wlasnie wtf ... siedze i czekam od 13 chyba ... ciekawe o której włączą :/
     
  6. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Xboxlive działa , nie można nawiązać połączenia z EA accounts za pomocą xboxa. Ogólnie wszystko market etc działa strasznie powoli. Czyżby przygotowania do Fall Update?
     
  7. FaAbZoR

    FaAbZoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    statusu xbox live nie da się sprawdzić ... ja dalej nie mogę się zalogować poprzez xbox'a a z tego co widzę na xbox.pl znajomi są online ... więc tego nie rozumiem ...
     
  8. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
  9. FaAbZoR

    FaAbZoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    konto: usługa działa ... jasne ... dalej brak możliwości zalogowania się do xbox live ... tez tak macie czy tylko ja mam taki problem ... bo jeśli nie to musze coś pogrzebać w routerze
     
  10. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też mam taki problem, wróciłem ze szkoły i kiedy przez xboxa sprawdzam połączenie to z routerem się łączy, router z netem też ale net z xbl już nie bardzo, pisze ze jest połączenie ale nie mozna się połączyć bo za słabe, wiec nie jestes jedyny :) sam sie bałem ze to cos u mnie
     
  11. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie to samo. Jak już uda się wbić na XBL to nie mogę się połączyć z EA. W Bad Company dzisiaj chyba nie pogram :/
     
  12. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    U mnie normalnie chodzi. O godzinie 17 nie chcialo sie zalogowac do xbl.

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  13. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    i znów to samo.....,może robią jakąś poważną konserwacje systemu
     
  14. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    U mnie wszystko w normie
     
Wczytywanie...

Poleć forum