1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Amazing Spider-Men instalacja na dysk bład

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hugo178, Czerwiec 23, 2012.

  1. hugo178

    hugo178 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Pobrałem najnowszego spider-mana nazwa gry jak w tytule i mam problem otóż

    Podczas instalacji na dysk za każdym razem wywala mi bład przy 48%
    Nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się takie coś
    A nagrywam tak jak się powinno czyli tylko i wyłącznie verbatimy nagrywarka IhasB
    Zmarnowałem już 2-verbatimy i cały czas to samo,póki co gram z płyty i jest ok ale pytanie czy gdzieś niedługo przez ten błąd się gra nie zwiesi
    Proszę o jakieś rady

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    płyta przeszła weryfikacje w 100% podczas nagrywania w imageburnie?
     
  4. hugo178

    hugo178 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam że mam LT+3.0 I DASHBOARD:14719
    Nagrywam zawsze Clonem i nagrana w 100% bez błędnie jak każda inna gra
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    clonem nie nagrywaj bo tam nie ma weryfikacji(a tym bardziej gier xgd3) dlatego ci wywala blad plyta jest zle nagrana i jedynie zostaje ci granie z cd nie z hdd( ustaw odpowiednio imageburna pod swoje plyty i wypal wtedy bedziesz mogl instalowac na hdd )
     
  6. hugo178

    hugo178 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale z innymi grami xgd3 nie mam problemu nagrywając clonem wszystko instaluje się na dysk normalnie.przy max paynie grając z dysku wywala jedynie coś z autoryzacją dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum