1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL The Crew (2014) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 29, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: The.Crew.XBOX360-COMPLEX

    Alert
    DVD1 - CONTENT
    DVD2 - GRA



    Alert Tylko online! RGH odpada! Nie grać przed premierą tj. 02.12.14!

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JeanPepin

    JeanPepin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Można grać normalnie z online bez Golda żeby przejść kampanie? Tak jak w Destiny?
     
  4. muell92

    muell92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można zainstalować pierwszą płytę na pena?
     
  5. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Podobno od 2 grudnia serwery beda dzialac bo teraz nawet sie nie polaczysz zeby w singla pograc takze spokojnie, poczekajcie :)

    Według forum oficjalnego można grać na silverze (bez golda) ale nie bedzie funkcji sieciowych - "You can play on Silver, but certain multiplayer features will not function. The Crew Offline Game | Forums

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  6. Bolce8Havana

    Bolce8Havana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego RGH odpada? Tak samo jak Destiny? Nie ma np. offline'owej kampanii? Trza być wpiętym pod XBL?
    Kurczę, a miałem smaki na jakąś ścigałkę...
     
  7. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1699
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Jest napisane w 1 poście

    Tylko online! RGH odpada!

    Dla jeszcze większej jasności..
    Tak trzeba być podpięty pod XBL tak jak w przypadku : DESTINY, TITANFALL itp.
    Dlatego też dla 98% użytkowników RGH gra zbędna. Nie masz XBL to grę możesz wyrzucić przez okno.
     
  8. Reaper44

    Reaper44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Grać także można z tego co słyszałem bez posiadania GOLDa, z tym że będą wtedy jakieś ograniczenia odnośnie rozgrywki, ale w singla można ciąć :D
     
    1 osoba to lubi.
  9. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    A mozesz wogole wejsc do gry offline ?
     
  10. Reaper44

    Reaper44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  11. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    No tak ale jeszcze serwery nie sa czynne. A moze byc problem bo wszyscy beda chcieli wejsc.

    EDIT: pobralem aktualizacje, zainstalowalem dvd 1 i dvd 2 , dziala bez golda !
     
  12. muell92

    muell92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest możliwość żeby nagrać na komputerze content z pierwszej dvd na pena, i później odpalić to na konsoli ?
     
  13. Bullseye

    Bullseye Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdwin
    Ja nagrałem DVD2, a content z DVD1 wrzuciłem z pendrive'a. Gdy odpalam grę wyskakuje mi taki komunikat: "Brakujące lub błędne dane gry - nie można ich wczytać. Włóż dysk 1, by ponownie zainstalować gre." Robię coś źle, czy po prostu nie da się zgrać contentu z pendrive'a?
     
  14. JeanPepin

    JeanPepin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Content instaluje się z Dvd 1 i dvd 2.
     
  15. muell92

    muell92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Bullseye

    Nagrałem dwie płyty i mam ten sam problem.
     
  16. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Dzisiaj juz problem z serweram sie pojawia nie mozna zadnej aktywosci offline zaliczyc bo "utrata polaczenia lub brak" narazie lepiej wrocic do czegos innego, na x360 gra jest skopana krotko mowiac...
     
  17. Lord58

    Lord58 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nagrał już ktoś grę zwykłą nagrywarką bo z Horizon 2 był problem niby nagrało się dobrze a grę ładowało i ładowało .
     
  18. Bullseye

    Bullseye Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdwin
    Nagrywaj spokojnie zwykłą nagrywarką. To jest XGD2, nie potrzeba ihasa. :)
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    "Brakujące lub błędne dane gry - nie można ich wczytać. Włóż dysk 1, by ponownie zainstalować gre."
    Mam to samo. Rypnięty content czy z płyty bez problemu się instaluje?
     
  20. razor502

    razor502 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Starogard Gd
    Usuń the crew z hdd, wyczyść pamięć cash , nagraj obie płyty zainstaluj i bedzie śmigać u mnie podziałało;)
     
    1 osoba to lubi.
  21. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    U mnie jest inny problem... zawartość bez żadnego problemu zainstalowała się z obu płyt, zagrałem kilkanaście minut bez problemu. Dzisiaj chciałem sobie włączyć grę, na ułamek sekundy pojawia mi się obraz z gry (widzę samochód, otoczenie) i po chwili pojawia się czarny ekran z napisem wczytywanie i cała konsola się zawiesza, nic nie da się zrobić, jedynie wyjąć płytę lub wyłączyć konsolę...
     
Wczytywanie...

Poleć forum