1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Crew problem(konsoli?)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Xonee, Maj 14, 2015.

  1. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    posiadam the crew na x360 problem polega na tym ze grafika jest tragiczna okropnie wolno sie laduje fpsy spadaja nieziemsko gdy wchodze w mape a pozniej z niej wychodze HUD doczytuje sie po kilku sekundach tj licznik predkosci mapa itd... pytanie moje brzmi to jest problem kopii gry czy konsoli? bo patrzalem gameplaye na YT i nie bylo az tak zle
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Zainstaluj na hdd, wyczyść pamięć podręczną . 360 są już leciwe przykładem jest shadow of mordor gdzie po włączeniu pauzy gra ląduje się 30 sęk gdy chcesz powrócić do gry .
     
  5. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    gra automatycznie sie instaluje czyszcze pamiec cache regularnie wiem wiem o co chodzi ale na YT gamplaye nie wygladaja az tak zle...
     
  6. DarthOne

    DarthOne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    154
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odświeżę temat. Otóż grając w The Crew (Telewizor HD, 32', połączony Component). Gra się zacina, napisy nieczytelne. Winna instalacja na Pendrive (USB 2.0, 16 GB) czy przestarzałego już sprzętu?
     
  7. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Obstawiam Dysk
     
    DarthOne lubi to.
  8. DarthOne

    DarthOne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    154
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety, ale po przeniesieniu na dysk nadal niektóre elementy są nieczytelne (o dziwo napisy rozmów są bardzo dobrze widoczne, podczas gdy napisy z bocznego menu czy radio przypominają chiński).
     
  9. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie przenoś na dysk, tylko zainstaluj od nowa.
     
    DarthOne lubi to.
  10. DarthOne

    DarthOne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    154
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po zainstalowaniu na dysku wewnętrznym od nowa nadal nie widać poprawy.
     
  11. DarthOne

    DarthOne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    154
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    ktoś, coś, jakiś pomysł?
     
  12. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja
    Masz ustawioną konsolę pod względem grafiki? Jaki telewizor?
     
    DarthOne lubi to.
  13. DarthOne

    DarthOne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    154
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Problem rozwiązany, konieczne było pogrzebać w ustawieniach TV i zresetowanie ustawień obrazu. Teraz napisy są ostre jak żyleta.
     
    p_bladek lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum