1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The.Darkness.2.RF.XBOX360-XPG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Chris von D, Luty 4, 2012.

  1. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    [​IMG]
    _______ _______
    |\ /|( ____ )( ____ \
    ( \ / )| ( )|| ( \/
    \ (_) / | (____)|| |
    ) _ ( | _____)| | ____
    / ( ) \ | ( | | \_ )
    ( / \ )| ) | (___) |
    |/ \||/ (_______)

    _______ _______ _ _______ _______ _______ _______
    ( ____ )( ____ \( \ ( ____ \( ___ )( ____ \( ____ \
    | ( )|| ( \/| ( | ( \/| ( ) || ( \/| ( \/
    | (____)|| (__ | | | (__ | (___) || (_____ | (__
    | __)| __) | | | __) | ___ |(_____ )| __)
    | (\ ( | ( | | | ( | ( ) | ) || (
    | ) \ \__| (____/\| (____/\| (____/\| ) ( |/\____) || (____/\
    |/ \__/(_______/(_______/(_______/|/ \|\_______)(_______/



    **********************************************************************
    The.Darkness.2.RF.XBOX360-XPG
    **********************************************************************

    ----------------------------------------------------------------------
    General Information
    ----------------------------------------------------------------------
    Release Date...: 02-07-2012
    Filename.......: The.Darkness.2.RF.XBOX360-XPG
    Type...........: GAME
    Platform.......: Xbox 360
    Region.........: NTSC-U / PAL
    Retail Price...: $59.99

    ----------------------------------------------------------------------
    Game Info
    ----------------------------------------------------------------------

    The Darkness II takes players down a brutal and personal path as
    Jackie Estacado, wielder of The Darkness -- an ancient and ruthless
    force of chaos and destruction. Based on the supernatural horror
    comic book series created by Top Cow Productions, Inc., The Darkness
    II breaks out of the sea of conventional first-person shooters with
    its fervid Quad-Wielding gameplay, which will allow players to slash,
    grab, and throw objects and enemies with their Demon Arms while
    simultaneously firing two weapons. The game is layered with the use
    of dark versus light, steeped in deep and twisted storytelling, and
    engulfed in stylistic violence that is visualized through a
    hand-painted graphic noir technique that stays true to its comic book
    origins. It’s been two years since Jackie Estacado, now the Don of
    the Franchetti crime family, used The Darkness to kill the men
    responsible for his girlfriend’s murder. He’s been unable to shake
    the memory of Jenny’s death since bottling up his supernatural
    power, and now The Darkness wants out. A sudden, unprovoked attack on
    Jackie’s life heralds the start of a full-scale mob war, which has
    clearly been orchestrated by some outside force. The botched attempt
    opens the door for The Darkness to reemerge, and sets Jackie on a
    journey to hell and worse, as he unravels the mystery behind the
    attack and the motivations of The Darkness itself.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Właśnie gram w pierwszą część tej gry i muszę przyznać, że kozak nie wiem jakim cudem mogłem przeoczyć ten tytuł. Gdy tylko skończę jedynkę zabiorę się za dwójkę.
     
  4. Zdroju

    Zdroju Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    można to odpalić na Lt 3.0 jakoś?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gra fajna grałem demo na lt 3.0 działa bezproblemu
     
  6. Zdroju

    Zdroju Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ten obraz na LT 3.0 działa bez problemu? nie trzeba przez abgx przepuszczać?
     
  7. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
  8. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Wydanie: The.Darkness.2.RF.XBOX360-XPG;
    Język: ANG/ENG;
    ABGX:
    [​IMG]
    TU (dla MediaID: 3F84FB2D) tak jest dostępne - XBOX 360 Update Center - 3F84FB2D
    TEST: działa @ LT v3.0 / 2.0.14699.0;

    w zasadzie to nieco bardziej o grze:
    -po prostu warto;
    -jeśli ktoś "zraził" się pierwszą częścią (a takowi się trafiają) może o tym zapomnieć, "dwójka" robi lepsze wrażenie;
    -co prawda dalej pozostaje to "efektowna" strzelanka ale i nieco "efektywna" - kilka fajnych patentów, "zakład psychiatryczny", końcowe etapy;
     
  9. SNR

    SNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelszczyzna
    Jest mozliwosc aby gra poszla na lt 2.0, wgralem na pena przez program horizon TU, podane wyzej, ale gra i tak nie chce sie uruchomic, jakies porady?
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Usuń topologie z obrazu i nagraj jeszcze raz.
     
  11. SNR

    SNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelszczyzna
    dodam, ze mam dasha 13599 i chce takze grac w starsze tytuly, jest jakeis rozwiazanie problemu?
    dzieki wielkie
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    topology wywal

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  13. SNR

    SNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelszczyzna
    Dzięki Panowie, zaraz wypalam, zobaczymy czy odpali:)
    niestety nie pomogło, jakieś sugestie, bo nie wiem co robić;/
    wyczytałem, że gry wypalone zwykła nagrywarką nie będą działać, pozostaje tylko IHAS?
     
  14. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Nagrałem dzisiaj nagrywarka pioniera clone cd do 98% lt2,0 dash 13604 i działa bez problemu. A wywaliłeś tapologie?
     
  15. SNR

    SNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelszczyzna
    tak wywaliłem, teraz gdy wkładam płytkę do napędu jest napisane, że nie obsługuje płyty, nawet TU wgrałem na pendriva.
     
  16. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    A działają ci gry które ostatnio wyszły np.FF13-2 albo metal hd albo inne napisałeś ze masz dash 13599 zawsze można spróbować zaktualizować do 13604.
     
  17. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Potwierdzi ktoś czy ta wersja (albo wersja SPARE) działa na LT 3.0 z wgranym najnowszym dashem? (tym w stylu metro)
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jak nie masz błędu o.topology to wiadomo.ze.tak

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  19. SNR

    SNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelszczyzna
    bf3, mw3, the run itp dzialaja bez problemu, w abgx jest napisane, ze darkness nie potrzebuje nowszej aktualki...
     
  20. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja również dołączam się do prośby o podanie rozwiązania tego problemu. Też lt 2.0 i dash 599.
     
  21. maxpl12

    maxpl12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Najpierw odłączyłem w ogóle internet (myślę że to BARDZO WAŻNE I MA TO ZNACZENIE) i wypakowałem wersję gierki : The Darkness 2 (2012) RF.XBOX360-XPG na pulpit, nie przejeżdżamy go przez ABGX 1.0.6, po czym odpaliłem programik Xbox Backup Creator (przechodzimy do zakładki Image Tools i tam zaznaczamy INJECT po czym klikamy na AP25Sector i wybieramy obraz ISO wypakowanej wcześniej gierki... po czym wyskoczy informacja żeby wskazać na topology for lt2.0.bin mamy grę w tym momencie przerobioną na lt 2.0) i przerobiłem obraz ISO gierki na LT 2.0 i odpaliłem najnowszą pełną wersję clone cd i wrzuciłem obraz który przerobiłem na LT 2.0 i prędkość wypalania zaznaczyłem x4 i wybrałem na samym początku wypalania opcje AŻ DO ZAKOŃCZENIA MEDIUM...Płytka się wypaliła w całości (polecam płytkę VERBATIMA) i działa na lt 2.0 ,,nie ma czarnego obrazu" i gierka działa normalnie z płytki...mam nadzieje że komuś pomogę tym co napisałem i że komuś się to przyda... Zapożyczone od Voodo z portalu exsite.pl
     

Poleć forum