1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Elder Scroll Legendary Edition PL ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamil126, Czerwiec 7, 2013.

  1. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Czy wie ktoś może czy Skyrim LE będzie na xboxa po Polsku ??
    Jeśli tak to kiedy premiera ?
    Z gory dziękuje za odpowiedź .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    raczej nie będzie chyba ,że na pc.
     
  4. fernando90

    fernando90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    SNC
    Niestety Edycja Legendarna tej gry będzie tylko i wyłącznie w języku angielskim jeśli chodzi o PS3 oraz Xbox360,w sieci pojawiła się oficjalna informacja od Cenegi.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Polska wersja językową tylko na pc,edycje konsolowe dostępne będą w języku angielskim.
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    hm.. a dog nie zmontuje wersji pl na xa? używając spolszczenia z pc
     
  7. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Cóż Cenega znów zawaliła . Liczymy na Dog29 może znów da rade
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam dlc pl ale nie ma TU więc na nic się to nie przyda :) mowa tu o rgh/jtag bo na lt nie da rady tego zrobić - przynajmniej tak DOG powiedział, chyba że coś się zmieniło ....
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Pracuje nad tym.
    Zobaczymy ile czasu to zajmie (mówię o dubbingu)
     
    1 osoba to lubi.
  10. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Można liczyć na spolszczenie dla LT, czy nie da rady?
     
  11. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    O nim właśnie mówię.
     
  12. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Spoko gierka ale ten język pl to tylko dodatek. Podstawę można przejśc mając wersję PL od DPGa . Jednak dodatki już nie powinny stanowic problemu gdyż już mamy obeznane umiejętności, znamy fabułe. Fakt przydałby się język polski. Ale nie wyjdzie jakas aktualizacji i bach zmieniają się nazwy na angielskie.
     
  13. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    a czyli juz nad tym pracujesz Dog ?? A pod jakie Lt bo tamta wersja działała tylko na LT 2.0
     
  14. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    głupoty wygadujesz :) działała na lt 2.0 oraz na 3.0
     
  15. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    nie prawda nagrałem 3 płyty i żadna nie weszła . Nie da się przepuścić przez abgx i Topologia się nie dogrywa
     
  16. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    no dziwne bo ja grałem spokojnie na LT 3.0 :)
     
  17. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Zależy od wersji. Były 3 w tym 2 wersje beta które wyciekły.
     
Wczytywanie...

Poleć forum