1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition (2013) XBOX360-SPARE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Czerwiec 7, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Legendary_Edition_PAL_XBOX360-STRANGE
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    czy ktoś mi może udzielić informacji na temat jakiegoś fixa do płyty 2? czytałem ale nie mogłem sie doczytać jak zrobić żeby abgx widział mi płytę 2, wgrywałem tego fixa i nadal nic, czy ktoś juz nagrał płytę nr 2?no i nie wiadomo czy będzie pl? a może ktoś spolszczy jak to było wcześniej? dzięki i pozdrawiam
     
  4. dan14nr

    dan14nr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I jak? Idzie odpalić obie płyty?
    Właściwie to co jest na drugiej płycie?
    Lt 3.0
     
  5. marysienki

    marysienki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Jest juz fix do drugiej płytki , nawet pokazała sie poprawiona wersja : The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Legendary_Edition_PAL_XBOX360-STRANGE_FIXED. Z tego co wyczytałem to na 2DVD są same dodatki i było napisane iż jeżeli ktoś już posiada Skyrim to wystarczy zassać płytę i zainstalować dodatki na hdd ... Może się mylę ;-) to niech mnie ktoś poprawi . pozdr.
     
  6. dan14nr

    dan14nr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A powie ktoś jak wgrać tego fixa, żeby drugą płytę można było palić bez problemu?
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    pliki z fixa wrzucasz do folderu gdzie znajduje się dvd 2 (iso), odpalasz plik s-skyrd2_patch
     
  8. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik

    kolego możesz mi podać adres do tej wersji już poprawionej, bo znalazłem tylko fixa którego nie umiem dograć
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Anarkad już ci napisał: "pliki z fixa wrzucasz do folderu gdzie znajduje się dvd 2 (iso), odpalasz plik s-skyrd2_patch.exe"
     
  10. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    i tak też uczyniłem ale chodzi mi oto czy abgx powinien przeskanować taki obraz z fixem, bo u mnie tak jak i przed dograniem jak i po dograniu fixa abgx nie może tego przeskanować. i czy jak dogram fixa i nie przeskanuje abgxem można śmiało wypalać czy dvd2 będzie hulać?
     
  11. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ktoś już odpalał na LT 2.0?
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    [​IMG]

    na systemie 32, fix nie trybi?
     
  13. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam!
    Dodatki z CD2 tylko instaluje się na dysku? Mam konsolę SLIM 4GB więc nie ma opcji by się tam zmieściły zwłaszcza że dostepnego miejsca mam koło 2 GB. Jak zagrać w dodatki na mojej konsoli??
     
  14. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Trzeba nagrać ihasem? LT 3.0
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    drewman - na pena sformatowango pod konsola powinno sie tez dac
    PoI<ora - nie ma civ'a wiec nie trzeba

    Pisane z telefonu .
     
  16. kuba88

    kuba88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy ktoś odpalił to na lt 2.0?
     
  17. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie ma civ więc powinno działać na lt 2.0 :)
     
  18. kuba88

    kuba88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6


    Forza miała civ i działała na LT 2.0 ; )
     
  19. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Do którego momentu?

    podejrzewam ze 2 dvd mozesz ładnie nagrać zainstalowac na pena lub inne urzadzenie pamieci
    i ciosać. Polecam kupic ihasa za 80 zł i pozniej nie beczymy:p
     
  20. kuba88

    kuba88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    ale ja mam iHasa : )

    gdzie napisałem, ze nagrywam zwykłą? :p

    pytam czy jak nagram ihasem tego skyrima to pójdzie na lt 2.0 ;)
     
  21. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja jak nagrywałem zwykłą nagrywarką, to na LT 2.0 nie trybiło ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum