1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Evil Within (2014) PAL XBOX360-UNLIMITED

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 9, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: The.Evil.Within.PAL.MULTi4.XBOX360-UNLIMITED

    Alert Wstawka nie ma języka ENG!

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tymoteusz111

    tymoteusz111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    duninowo
    wyskakuje mi nie obsługiwany dysk ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    No i?
     
    1 osoba to lubi.
  5. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    sciaglem ta wersje The Evil Within NTSC XBOX360 PROTON i na rgh smiga elegancko i jest jezyk eng
     
  6. Mercury84

    Mercury84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2014
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy jest taka możliwość że gra w wersji NTSC posiada więcej klatek /chodzi płynniej niż wersja pal? Kiedyś cosy tym czytałem ale nie chcę wyjść na wariata :)
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napewno nie
     
    1 osoba to lubi.
  8. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A wiece co zrobic w episodzie 3 kiedy to jest ta "brama" drewniania na lancuchu do podniesienia - glowny bohater wspomina o pile mechanicznej, po czym uwalnia sie koles z rzeczona pila i pelno wrogow przy okazji tez - jak to ogarnac? Jak otworzyc ta cholerna brame, albo zabic przyjemniaczka z pila? Bo probuje od wczoraj i nie mam zadnej koncepcji jak to opanowac. Dzieki za rozjasnienie ! A swoja droga gra klimatyczna i calkiem niezle sie zapowiada (nie liczac tego mojego zaciecia hehe)
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na wieży jest kusza. Przywalilem mu z energetycznej strzaly później z wybuchowrj. Zaciaglem go do domu gdzie byly dźwignie i tam umieściłem strzałami wychodzacymi z podlogi po wlaczeniu wyłącznika
     
    1 osoba to lubi.
  10. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam kusze... czyli podsumowujac... najpierw wybic wszystkie stwory, a potem wypuscic przyjemniaczka z pila i tam przelacznikiem przy schodach go przyszpilic?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak zrobiłem
     
  12. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Super. Dzieki bardzo za podpowiedz.
     
  13. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wymyśliłes już coś?
     
  14. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie mogę sprawidzić, bo wyskakuje komunikat o "nieobsługiwany dysku". Moze ktos pomoże. Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum