1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Evil Within (2014) PAL XBOX360-X360CLUB

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 13, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: The.Evil.Within.RUS.PAL.XBOX360-X360CLUB
     
    ha-mer lubi to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krz1920

    krz1920 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest wymagana instalacja? a jeżeli tak to zainstaluje mi się to całe gdy nagram zwykłą nagrywarką?
     
  4. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zainstaluje się, tylko przed uruchomieniem musisz zrobić trick z mp3.
     
  5. Eyesore

    Eyesore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie mogę sprawidzić, bo wyskakuje komunikat o "nieobsługiwany dysku". Moze ktos pomoże. Pozdro
     
  6. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A

    Mam to samo, dziwne wcześniej nie miałem jakichkolwiek problemów.
    Nagrana ihasem.
    W tej chwili nagrywam jeszcze raz.
    dam znać czy działa.
     
  7. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Nagrane nagrywarka asus z burnermax

    Przy 41% wywala blad ze sciereczka...

    Zwalony obraz czy co ?
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Abgx użyłeś???
    Wysłane z sześćset trzydziestki piątki za pomocą TapaTalk'a
     
  9. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Użyłem ale i tak nie ma w bazie danych itd... Może obraz zwalony :/

    Z far cry 4 mialem to samo to nagralem overburn zainstalowalo sie ladnie ale wyskakiwał błąd z nie obslugiwalnym dyskiem.. To potem wsadziłem płytę co nagrywałem z burnermax i hula.. Ale jak mam tak robic co chwile to nie ma troche sensu
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Twoja nagrywarka nie nagrywa najlepiej lub ustawienia nagrywania nie sa trafione. Dane nie mają nic do tego
     
  11. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Kupiłem nową w piatek z asusa obsługuje burner max itd i dlaczego overburn poszedł a burnermax nie ?


    Prosba jakby ktos dal link jak ustawić w imgburn dla nagrywarki ASUS DRW-24B5 ST/LT

    P.s podczas nagrywania spada czasami
    Buffer i Device buffer
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 12, 2015
  12. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
  13. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Device raz spadnie na cale nagrywanie do 70% nie mniej

    A buffer potrafi nawet do 0% po czym odrazu na 100% i różnie z nim bywa...

    Czasami okolo 1min wgl nie nagrywa bo odzyskuję te bufory

    P.s gry xgd2 śmigają jak ulał
     
  14. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    A widzisz i może tu jest pies pogrzebany. Podczas nagrywania powylaczaj wszystkie niepotrzebne programy i najlepiej nie dotykaj kompa w ogóle. Nagrywaj prędkością x4 z wlaczonym OPC
     
  15. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Nic nie robię i programy sa powylaczane i nagrywam z opc
     
Wczytywanie...

Poleć forum