1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Godfather czarny obraz??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gipadam86, Czerwiec 28, 2010.

  1. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam dziwny przypadek ponieważ, zdobyłem obraz tej gry i u znajomego chodzi a u mnie po wyborze języka pojawiają się napisy i zaraz po nich czarny obraz tak i napęd wyje jak pralka:D

    Ale gdy zgram z płyty na dysk to się normalnie instaluje, a jak uruchomię z dysku to też napęd chodzi co prawda ciszej ale chodzi ale i tak po napisach mam czarny obraz...

    Nagrywarkę mam dobra i pale imgburn który też jest dobrze skonfigurowany... a od początku pale na płytach Hawk i nigdy nie miałem problemu, dla sprawdzenia czy to nie wina płyty nagrałem na verbatimie i jest taka sama reakcja...

    w czym tkwi problem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    problemem moze byc twoj kabel. chyba, ze tylko ta gra nie hula. Najwyrazniej gra jest wadliwa i masz inna przerobke co twoj kolega. A jak ta sama to poprostu masz pecha. ;P
     
  4. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    LT v 1.1 kabel HD ten sam i ta sama przerobka...
    sprawdzilem na innym kablu i rozdzielczosciach juz nie mam pomyslu:/
     
  5. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Może Twoja konsola lubi Old School, nie wiem, czy wiesz, ale Ojciec Chrzestny mówi o latach 1945, wtedy nie było kolorowych telewizorów. Myślę, że Twoja konsola chce nadać klimat grze i dlatego jest tak, a nie inaczej.

    Może kolega ma innego iXtrema ? Sprawdzałeś ABGX'em ?
     
  6. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak sprawdzane bylo bledu na czerwono nie wywalilo co prawda jakis komunikat na zolto byl ale nie zdazylem zpisac...

    kolega ma LT 1.1 i tez wersje elit jak ja... i jemu chodzi a mnie nie:(

    sprawdzalem na kablu AV, PAL50 i PAL 60 a takze na HD i po napisach jest czarny obraz to raczej nie bedzie wina zle nagranej kopi??

    mozliwe ze zle zrobil obraz tzn on clonem a ja nagralem imgburnem??
     
Wczytywanie...

Poleć forum