1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Last Remnant słaby FPS

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Jazzhoo, Kwiecień 12, 2009.

  1. Jazzhoo

    Jazzhoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej! To jedyny dział, w którym jak narazie moge cokolwiek napisac i mam pytanie. Czy grająć np. w The Last Remnant grając z płyty macie tak niski FPS szczegolnie w walkach, gra sie przycina i wolno uzupełnia tekstury o detale. Po "zainstalowaniu" gry na HDD działa już ładniej, ale czy to norma?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Nie mam Xboxa ani nie gralem w te gre, ale w Ogolnym FAQ'u (http://x360iso.org/informacje-dla-poczatkujacych/12508-ogolny-faq.html) jest napisane:

    P: Jak gram to doczytują mi sie tekstury. Czy to normalne?
    O: Tak, jest to normalne w przypadku konsol. Jak masz dysk i NXE, to zgranie gry na dysk zmniejszy ten efekt, ale nie wyeliminuje go do końca.
     
  4. drag5

    drag5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    W The Last Remnant przycięcia są normą... Dwa razy wypaliłem (używając różnych obrazów ISO) i dalej się cieło. Nie pomogła nawet instalacja gry na HDD.
     
  5. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Przeszedłem całą grę swego czasu i miałem całą na hdd, jednak mimo to podczas walk cięcie się gry to norma. A pod koniec jak się dzieje naprawdę kosmicznie dużo to wręcz tragedia jeżeli chodzi o FPSy
     
  6. Ratucus

    Ratucus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Na zagranicznym forum jest jasno napisane ze to błąd samej gry
    złe rozwiązano sprawę doczytywania tekstur. W sumie co mówić silnik Unreala
    nawet jak sie zgra na HDD tez jest doczytywanie no ale szybciej niż z czytnika
     
Wczytywanie...

Poleć forum