1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Sims 3 - Wprowadzenie Sima

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sevcio, Luty 17, 2011.

  1. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Witam. Trudzę się nad tym wiele godzin, w jaki sposób mogę wprowadzić sima już do mojej istniejące rodziny?
    Sytuacja wygląda tak:
    - mam sima w wieku dorosłego (rodzice zmarli)
    - ten sim jest żonaty wraz z inną mieszkanką miasta, ma nawet z nią dziecko
    - w jaki sposób mogę ją wprowadzić do mojej rodziny?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartekdr

    bartekdr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lunlin
    Jak bedziesz z nia gadal to powinna sie pojawic opcja "zaproponuj" i tam sie wybiera wprowadzi sie czy jakos tak
     
  4. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Dzięki za oświecenie... Mówiłem, że nigdzie nie widzę takiej opcji!

    //Podnosić swój temat można najszybciej po upływie 24h - Dymek
     
  5. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też to miałem, ta taki jakby bug gry, jak zrobisz dziecko i się urodzi to nie ma już mozliwości ożonku, sam żałuję, bo dwójke zrobiłem. ( Przed zrobieniem dziecka miałem, jak się urodziło to opcja zniknęła)

    Pozdrawiam.
     
  6. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Ta, też zauważyłem właśnie ;/ No cóż, wziąłem sobie inną laskę :D Ale z tą ożeniłem się normalnie, prywatnie, bez jakiegokolwiek przyjęcia i automatycznie się do mnie wprowadziła ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum