1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Sims 3......

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez X-Alfa, Kwiecień 13, 2011.

  1. X-Alfa

    X-Alfa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kce
    WITAM ! Na czym według was gra się lepiej w SIMSY 3, na PC czy na XBOX-sie ??? Bo chciałem kupić a mam oba sprzęty i ..... :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. loganslupsk

    loganslupsk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na 360 czy PC gra się tak samo dobrze, kwestia przyzwyczajenia. Na PC jest więcej dodatków do tej gry, więc jeśli twój komp daje rade to lepiej na PC, bo nic nie zapowiada że wyjdzie coś sensownego na konsole oprócz bzdetnych ubranek za 1200msp.
     
  4. Robinq

    Robinq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i weź pod uwagę fakt, że na Xboxa wyszła jedynie angielskojęzyczna wersja gry Sims 3.
     
  5. topol92

    topol92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gram w Sims 3 na konsoli i jestem BARDZO zadowolony. Wreszcie mogę grać bez przycinek :)

    Mam tylko problem jak wielu graczy Sims 3. Gdy próbuję się połączyć z EA wykorzystując kod z pudełka ogłasza mi błąd Xbox Marketplace 800700e8. Od kiedy kupiłem grę jest on ciągle. Nie mogę wymieniać się z innymi stworzonymi przez siebie przedmiotami, nie mogę korzystać z unikalnych stylów zrobionych przez innych.

    Mimo tego braku gra bardzo mi przypadła do gustu. Trzeba tylko opanować kontrolę i jest super :)
     
  6. mirek5130

    mirek5130 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Sory że pisze o tym w tym temacie ale nie mogę założyć własnego. Nie wiem dlaczego. Otóż pobrałem siostrze The Sims 3 na xboxa 360, Nagrałem z prędkością 2x na płytkę EMTEC. Ładnie się nagrało, przeszło weryfikację, ale gdy chcę ją uruchomić to na ekranie pojawia się ten cały kryształ, pokręci się 3 razy i gra się wyłącza. Jak chcę zainstalować na dysku to przy 79% wyskakuje komunikat że płytka jest brudna lub uszkodzona, a ona nie ma ani jednej ryski i jest czyściutka. Nie mam pomysłu co robić. W xboxie mam napęd Hitachi przerobiony na LT+. Ostatnio pare gierek też nie działa ale one albo nie przeszły weryfikacji albo nie były weryfikowane. Pozostałe z weryfikacją działają bezproblemowo. Z góry dzięki za wszelkie mądre odpowiedzi. Pozdrawiam :)
     
  7. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może spróbuj na verbatimie.
     
  8. mirek5130

    mirek5130 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, jasne, wszędzie tylko verbatim i verbatim. Wcześniej nagrywałem na płytach za 2zł z groszami i też gry działały. Każdą grę instaluje na dysku. Może to być wina nagrywarki? Od paru lat posiadam LG GH20LS10. Jest możliwość "skończenia" się laseru? Mam na myśli czy mógł się zużyć. Mam na oku Pioneer DVD-RW DVR-S19LBK SATA LabelFlash. Jest to dobra nagrywarka?
     
  9. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może to być wina nagrywarki, może płyt. Ja też sądzę że to wina płyt. Nagraj na verbatimie albo (widzę że jesteś przeciwny verbatimom) nagraj raz jeszcze na emtecu albo innej płytce. Z tymi płytami innymi niż verbatim, to różnie jest, jednemu raz na 100 gierka nie zadziała, drugiemu w ogóle xbox nie przyjmie.

    A to że na forum nie możesz pisać, to dlatego że masz rangę świeżak. Możesz pisać tylko w dziale 'dla świeżaków'. Gdy osiągniesz 20 postów całe forum staje się dla Ciebie dostępne.
     
  10. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    Lepiej zagraj w Simsy na PC - masz multum fanowskich dodatków za darmo, a sama gra jest tańsza.
     
  11. mirek5130

    mirek5130 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na PC już mam. Tak dla odmiany chciałem zobaczyć jak to wygląda na x'ie:). Jak będzie git to się kupi zwierzaki na xboxa a jak nie to na PC:). A ta nagrywarka jest dobra czy nie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum