1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Testament of Sherlock Holmes PAL XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Masownik20, Wrzesień 17, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    [​IMG]
    Wydanie: The.Testament.of.Sherlock.Holmes.PAL.XBOX360-COMPLEX

    Język: eng
    Hasło: brak
    Zawartość: .iso / .dvd
    Kompresja: .rar
    Dane naprawcze: brak

    region: pal

    ABGX:http://www7.pic-upload.de/17.09.12/49kuoszg3qb.png
    [​IMG]

    Prawdopodobnie PL
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Zassysam,dam znać co z językiem.
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    na niektórych stronkach piszą że jest pl a na niektórych że tylko achiwmenty są po polsku
     
    1 osoba to lubi.
  6. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Są polskie napisy, potwierdzam.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a możesz napisać czy gra warta świeczki;)) Pamiętam ze poprzedniczki byly średnie może jest rewolucja?
     
  8. tymoteusz111

    tymoteusz111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    duninowo
    mi po wypaleniu kaze pobrac jakas aktualizacje ? wie ktoś o co chodzi ?
     
  9. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a co ostatnio nagrywałeś? Pewnie masz niekatualny dash i bez aktualizacji Ci nie ruszy : - )
     
  10. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    tymek mała moja rada zaktualizuj i zrób LT3,chyba ze juz masz to nic ci nie grozi jesli zrobisz aktualke
     
  11. tymoteusz111

    tymoteusz111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    duninowo
    mam lt 3.0 wlasie robie aktualizacje dasha bezpośrednio z konsoli to 1 gra co po wypaleniu lite on nie chula na klocku
     
  12. tymoteusz111

    tymoteusz111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    duninowo
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    napiszcie opinie jak gra się prezentuje czy jest ciekawa fabuła czy nie jest warta niczego bo jak pisałem to wcześniejsze części w które grałem były średnie
     
  14. kuba88

    kuba88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Testował ktoś po przerobieniu na 2.0? Śmiga bez problemów?
     
  15. ajfon123

    ajfon123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrane według poradnika na LT3.0 zrobiona aktualizajca pisze ze płyta nie jest obłsugiwana
     
  16. nerialis

    nerialis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mnie osobiście nie działa.
    - przy instalacji na dysk wyskakuje błąd z problemem odczytu ( mniej więcej w połowie ),
    - uruchamianie bezpośrednio z płyty zawiesza konsole w menu głównym gry.

    Używałem triku z mp3, oczywiście topologia wgrana pod LT 2.0, nagrywane na zwykłej nagrywarce.


    Jeżeli komuś się jednak udało niech da znać, spróbuje nagrać ponownie.

    EDIT:

    Nagrałem raz jeszcze. Gra uruchomiła się z płyty, a później zainstalowała bez problemu na dysk. Procedura była taka sama jak przy pierwszej płycie. Jeżeli w przyszłości pojawi się jakiś błąd to dam znać.
     
  17. kuba88

    kuba88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    dzieki za info
    a czy ktoś posiadający ihasa i lt 2.0 może próbował?
     
  18. 19luki20

    19luki20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chorzów
    Próbował ktos czy działa bez ihasa?? na LT3.0?
     
  19. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wiecie moze jakiej wersji dasha wymaga ta gra?
     
    1 osoba to lubi.
  20. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Minimalny dash: 14719.
     
    1 osoba to lubi.
  21. scigal

    scigal Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Moze ktos uprzejmy mi pomoze. Bardzo zalezy mi na tej grze.
    Do tej pory nagrywalem tylko dwie gry - Rayman Origins oraz Cod3, wiec mam male doswiadczenie.

    Na Sherlocku stracilem juz 2 plytki, raz przepuscilem ja przez ABX i nagrywalem na imgburn (niska predkosc), opcja turican, a drugi raz uzylem programu xbox backup creator i wgralem tam jakas topologie czy cos, ale nagrywalem nie poprzez ten program tylko go zamknalem i zaczalem przez Imgburn ale tez nie zadzialalo..
    Nie chce tracic kolejnej plytki wiec wole sie zapytac Was, bo moze bedziecie mogli pomoc.

    Obu plytek (Verbatimy) konsola nie widzi. Mój dash to 2.0.13599.0, ale jakie LT tego nie wiem (konsola kuzyna) zapewne albo 1.9 albo 2.0 (nie wiem jak to sprawdzic). Czy ktos uprzejmy moglby mi podpowiedziec jak to prawidlowo nagrac jesli sie w ogole da? Bede wdzieczny, pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum