1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Walking Dead: Survival Instinct (2013) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Marzec 16, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: The.Walking.Dead.Survival.Instinct.XBOX360-iMARS
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,czy tą gre trzeba przerzucać przez abgx-a?
    Bo tak zrobiłem,nagrywałem ihasem,prędkość 2.4 i gdy po wypaleniu zaczeła się weryfikacja to przy 60% zaczeło pokazywać błędy na wszystkich sektorach.
     
  4. PedroBezIhasa

    PedroBezIhasa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    ja nagrywalem zwykla nagrywarka bez abgx i dziala normalnie
     
  5. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Aha,to jutro spróbuje bez abgx-a.
    Jeżeli raz przepuściłem ją przez abgx-a i za drugim razem nie chcę robić tego to czy muszę skasować folder z grą i wypakować od nowa?
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: The Walking Dead: Survival Instinct (2013) XBOX360-iMARS

    na pewno nie jest to wina abgx'a, wypakuj jeszcze raz, obraz przepuścić przez abgx i nagraj. Jakich płyt używasz?

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Verbatimy,wypakuje jeszcze raz i wtedy zobaczymy czy się nagra poprawnie.
    Po odpaleniu gry po napisie Activision od razu komunikat ze szmatką :moody:
    Nie będę już przepuszczał przez abgxa,od razu ją nagram i wrzucę na weryfikacje,wtedy zobaczymy.
    Dam jutro znać bo muszę podjechać po płytkę :courage:
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nagraj clonem cd gra powina śmigać bo to jest xgd2
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: The Walking Dead: Survival Instinct (2013) XBOX360-iMARS

    obstawiam złą konfiguracje img burn, zły obraz albo ihash powoli zdycha :)

    edit down: wiem o tym ale mimo tego wypala na ihashu i sugeruje w czym może być problem.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    do tej gry nie potrzeba mu ihasa lub zła seria płyt mu się trafiła
     
  11. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Konfiguracje img burna mam od początku taką samą i wcześniej wszystkie płytki nagrywały się ok.
    Widocznie źle wypakowałem bo dzisiaj wypakowałem grę od początku,nie przepuszczałem przez abgx-a ani nie weryfikowałem płyty po wypaleniu i wszystko działa jak należy.
    Pozdro
     
  12. WerJar

    WerJar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódz
    Ja mam identyczny obraz iso ale muszę go wypakować, to jutro dam odp. bo mam rgh i czy ten wgl obraz jest dobry.


    Edit@: Iso jest w najlepszym porządku działa poprawie gra :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum