1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Walking Dead: Survival Instinct

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gregor1105, Listopad 12, 2013.

  1. gregor1105

    gregor1105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie nie dopala, nie wiem co może być nie tak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    To podpal.....jakie pytanie taka odpowiedz...

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    daj wiecej info, jakie lt / skanowałeś abgx / jaki błąd wyskakuje itd bo z tego co napisałeś nic nie wiadomo...

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. gregor1105

    gregor1105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem xboxa z już wrzuconą tą grą i wogóle nie chce wejść w grę z poziomu dashboard (jeśli się nie mylę). Xbox jest przerobiony pod rgh.
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    włącz fsd (freestyle dash), ustaw ścieżki do gry i zrób scan. (dział rgh / artykuły)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. gregor1105

    gregor1105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z menagera plików tez mi nie odpala jak chce włączyć nic się nie dzieje. A ścieżki chyba dobrze ustawione. Możliwe że coś jest nie tak z plikami gry?
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    god czy xex? jak xex to uruchamiasz przez plik default.xex a w god przez plik który waży pare kb, ma taką sama nazwe jak folder z plikami god

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. gregor1105

    gregor1105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuść przez abgx i sprawdź czy wszystko z obrazem w porządku. Jak tak to przerób na nowo do GOD / XEX.
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Skąd on ma wyczarowac plik ISO jak gre juz mial wgraną?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ściągnij na nowo, przerób do god i działaj
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A przepraszam, nie zauważyłem tego posta gdzie napisał, że gra była wgrana :)
     
  14. gregor1105

    gregor1105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nic nie moge zrobic z tymi plikami? ( sciągnąć nie moge bo jestem w niemczech)
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli gra jest dobrze wrzucona, tak jak powinna, ścieżki są ustawione, FSD ją widzi itd. a nie działa to pewnie uszkodzone pliki...
     
  16. gregor1105

    gregor1105 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak nic nie da rady zrobic to do zamkniecia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum