1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Walking Dead

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Gambit95, Maj 11, 2013.

  1. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tą grą The Walking Dead? Podstawka na XBL kosztuje 400 MSP a odcinki 1,2,3,4,5 też każdy po 400 MSP? Jeżeli w tyle "dlc" jest do kupienia osobno to co znajduje się w tej podstawce? Ile odcinków? Wyszła już edycja Goty zawierająca już wszystko, ale nie wiem czy zakup przez MSP nie będzie bardziej opłacalny.

    -=SETH=- //Przenoszę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ta "podstawka" to jakby pierwszy odcinek (wiadomo: menu + odcinek 1). Kosztuje 400 msp tak jak odcinki 2,3,4,5. Odcinków w sumie jest 5. Z tego co wiem to europejska premiera pudełkowej wersji została wyznaczona na jesień.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jak masz lt to pudełkową(czyli wszystkie epizoty w 1) ściagasz nagrywasz grasz. A gra jset warta polecania ale wada duża nie pograsz w pełni jak nie znasz angielskiego bo trzeba wybierać rozumieć o co tam chodzi. Osobiście grałem na pc bo po polsku.
     
  5. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A rozumiem, dzięki. Ile jeden odcinek może zająć czasu? Wie może ktoś?

    Czyli cała gra składa się tylko z 5 odcinków?
     
  6. jankop

    jankop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak około 1,5 - 2 godziny. Składa się z 5 odcinków. Ale będą następne sezony. Drugi chyba nawet w tym roku jeszcze.
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    mi ta gra zajeła 3dni:) trzeba czasami troch pogłówkować. z 5 epizotów ,możesz zaczać grać od 1 ale nie musisz ale według fabuły na epizot róznie.
     
  8. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A to ładnie :). Dzięki za wyjaśnienie.
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    gra nie ma strzelania w zombi tylko troche skradanki myślenia wciaga dosyć:) przez fabule.
     
  10. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    @offtop

    Ma ktos save z ukonczonym minimum pierwszym odcinkiem?

    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    w modio kuknij może są takie save tak prostej gry nie umiesz przejść?:)
     
  12. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Raz przeszedłem jak zaczynałem grać.
    Drugi raz, jak przez przypadek usunąłem save.
    Trzeci raz nie mam ochoty, gdy gra przy skończeniu 4 ep wywaliła save.
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    to włącz 5 epizot i już . lajtowy jest bo nie trzeba totalnie nic szukać.
     
  14. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Mimo zapewnień w sieci o wymaganym skończonym ep1, i moich próbach- bez save z ep 1 działa.
    Przy wyborze zapisu trzeba wybrać inna partycję.
     
  15. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam :) ale nie rozumiem po co Ci, to jest do przejścia w nie całą godzine
     
Wczytywanie...

Poleć forum