1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

The Wolf Among Us - Błąd gry w epizodzie 4

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez krzys1190, Kwiecień 13, 2016.

  1. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1228
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Trafiłem na jakiś błąd i nie odblokowały mi się dwa wpisy do księgi

    [​IMG]

    W menu mam cały czas ikonkę ,,nowe'' ale tu gdzie zaznaczyłem są kłódki.

    Zastanawiam się czy ktoś miał taki sam problem i go jakoś rozwiązał ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szuldi

    szuldi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przejdz raz jeszcze epizod 4 po skonczeniu gry. Ten pierwszy obrazek to odblokowuje sie w tym lombardzie Jack'a po rozmowie z Todem (zaba), drugi nie pamietam. Ogolnie zadnego bledu nie mialem. Jedynie po skonczeniu gry musialem wrocic do czterech sytuacji by inaczej poprowadzic scene

    Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1228
    Punkty za osiągnięcia:
    113

    Dziwne nawet w poradniku to jest a u mnie nie ma takiej sceny czyli rozmowa Mr.Toad'a z Jack'iem w lombardzie. Gdy mam wybór gdzie iść rzeźnia albo lombard to gdy wybieram zeżnie to idę i rozmawiam z Johannem po czy wędruje do lombardu a tam tłuką się Jersey z Woodsmanem, w tym czasie wbiega Jack coś tam plecie i wybiega a ja dołączam do walki. Gdy wybieram najpierw lombard jest to samo, niezależnie co wybiorę pierwsze sceny są te same.
    Nawet skasowałem save i przeszedłem cały rodził od nowa i jest to samo.
     
  5. szuldi

    szuldi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Hm ja najpierw bylem w lombardzie i jak wszedlem to Toad byl przy kasie i bral ten kostium. Zamienilem z nim pare zdan i wyszedl. Ja szukalem topora i poznien wszedl Jersey. Byla bitka i nastepnie udalem sie do rzezni. Nie wiem dziwna sprawa

    Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3455
    Polubienia:
    1228
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Temat można wywalić miałem uszkodzony save albo dane gry wywaliłem jedno i drugie pobrałem grę i przeszedłem EP4 z sukcesem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum