1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Thief (2014) XBOX360-X360CLUB

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Luty 26, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Thief_XBOX360-X360Club
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na 100procent nie, i po co ci te xgd3 żeby laser katować?
     
  5. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A da sie nagrać to na lt 3.0 ?? Jak tak to jak?
     
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No normalnie. Tak jak kazda grę wypalasz

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  7. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli nic nigdzie nie trzeba zmieniać w ustawieniach? Nagrać jak zwykle xdg3?
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Ciekawe czy do eng wersji bedzie można ściągnąć napisy jak w przypadku max payne 3, czy jednak bede musial grac po angielsku (jak w przypadku hitmana gdzie trzeba by sciagnac polską wersję). Mowa o lt3.0

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz pobrać wersje PL, brak spolszczenia w wersji Title Update tak jak miał MP3.
     
  11. polslaw

    polslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lniano
    od drugiej misji zapisywanie nie działa gra wraca do początku drugiej misji, wie ktoś moze co z tym zrobić??
     
  12. polslaw

    polslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lniano
    Oki już działa pomogła aktualizacja :)
     
  13. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tez mam ten problem juz 3 raz gram w rozdzial 2 denerwuje mnie to
     
  14. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    MI po aktualizacji nadal się wyłącza. Jak ją poprawnie nagrać? Pobierałem ją z xbuz.net.
     
  15. luki17

    luki17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2014
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam problem z misją przyjaciel w potrzebie nie mogę wyjść z windy ;( dwa razy już nagrywałem
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    634
  2. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    3415
  3. krzys1190
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    227
  4. Wodorek
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    208
  5. exitcosmo
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    1246

Poleć forum