1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Thief

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kwasniewski, Marzec 14, 2014.

  1. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam zainstalowałem thiefa wszystko grai trąbi tylko jak przechodze prolog to po jego przejśćiu mnie wyrzuca znowu na poczatek i od nowa..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczysc pamiec podreczna powinno pomoc, na co zapisujesz save?
     
  4. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ktoś jakieś pomysły ma ??
     
  6. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podobno aktualizacja pomaga. U mnie jednak nie pomogła. Podłącz Internet do xboxa, zaloguj się na live i działa. Za każdym razem jak grasz w thiefa musisz mieć podpięty Internet.
     
  7. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam rgh wiec jak z tym poradzic ??
     
  8. kwasniewski

    kwasniewski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ktoś jakieś pomysły ? bo dalej po pierwszej misji sie resetuje i tylko pierwsza przechodze...
     
Wczytywanie...

Poleć forum