1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Titanfall (2014) XBOX360 - ANDBART / P2P

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Kwiecień 4, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28089
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Titanfall.xbox360.andbart

    Alert Nie gramy przed premierą 08.04.14! Tylko Multi, brak singla! Za zadawanie pytań typu czy ruszy na RGH itp. warn!

     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Pobrałem z sieci taką wstawkę: Titanfall [Free][English][Xgd3] i ma polskie napisy. Nie mam niestety LT a jtag, bo chciałem zobaczyć czy gra się uruchomi. No i się uruchomiła. Z polskimi napisami. Najpierw zainstalowała się na dysku tak jak nowy Metal Gear Solid a potem ukazał się napis "Wciśnj start" ( pisownia oryginalna ),potem ukazało się menu-całe po polsku. Po wybraniu opcji "Graj" konsola szuka połączenia i to tyle.
     
  4. Rafal86PL

    Rafal86PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    SETH sprawdzałeś czy śmiga ta kopia od andbart?
     
  5. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Widze, ze gra wymaga instalacji na dysku wiec tu moje pytanie czy jak wypale zwykla nagrywara to normalnie sie zainstaluje na HDD czy niezbedny iHAS?
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ihas musi być

    Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna





    a skąd pewność ze ihas musi być? Może jednak zwykłą nagrywarka można nagrać i bedzie normalnie działać wiec pytanie do ludzi kto wypalal zwykłą nagrywarka i gra mi działa bez problemu?



    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  8. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Każda gra z xgd3 wymaga ihas-a można również użyć aplikacji ixtreme burner max o ile twoja nagrywarka jest kompatybilna ale i tak nie ma w 100% pewności że będziesz miał kopie 1:1 tak jak w przypadku ihas-a
     
  9. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie tyle ze wymagany jest ihas lecz lepiej go mieć ale gry z xgd3 bez Civ działają nagrane na zwyklej nagrywarce dlatego chce wiedzieć czy na upartego w titanfalla będzie można grać mając ta grę nagrana zwykłą nagrywarka

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  10. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Grał ktoś już dzisiaj???
     
  11. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja gram:) nic mi się nie instaluje, a czytałem, że jest ok 1gb. Gry tez nie ma opcji by zainstalować. Nagrane ihasem.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  12. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Jak nie opcji, zeby zainstalowac na dysk? Zawsze jest mozliwosc przeciez
     
  13. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Starczy xbox live trial 48/72h trial lub 14dni czy tylko na goldzie to pójdzie?
     
  14. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Wystarczy i Trial i Gold. Na obydwu sie da. Przeciez to zwykly Multi, nie zadne cuda na kiju:p
     
    1 osoba to lubi.
  15. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    również odpaliłem jedyne co mi się instaluje to optymalizacja zawartości HD oczywiście jest PL tylko dziwne dlaczego na hdd nie można zainstalować oczywiście gra palona ihas-em
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie można instalowac gry. Instaluja sie tylko tekstury.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  17. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Czyli pozostaje katowanie lasera?
     
  18. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tym razem nie ma... :-\ a juz zrobiłem sobie miejsce na HDD.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  19. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Dziwne... No nic, sprawdzi się 11 Kwietnia, jak odbiorę ze sklepu ;)
     
  20. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Sprawdzone śmiga bez problemu oczywiście napisy PL
     
    1 osoba to lubi.
  21. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    skad wzieliscie ta wersje od andbart? Jezeli ktos moze, to prosze niech zarzuci linkiem na PW. I jeszcze jedno, czy w koncu bedzie dzialac wypalone zwykla nagrywarka?
     
Wczytywanie...

Poleć forum