1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Titanfall-Problem z instalacją

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Artoox253, Grudzień 30, 2014.

  1. Artoox253

    Artoox253 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2014
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Witam, piszę w sprawie instalacji gry Titanfall, otóż kupiłem używkę, i z tego co wiem po uruchomieniu powinna pojawić się prośba o zainstalowanie, ale jej nie było, tylko aktualizacja i coś z hd (nie pamiętam :D), no ale gry zawsze instalowałem w sposób, że w głównym menu wciskałem X na ikonkę gry w napędzie i miałem opcję zainstaluj, a tu mam tylko zagraj. Wie ktoś może co zrobić, aby móc ją zainstalować? Z góry dzięki za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da się jej instalować.
     
  4. Artoox253

    Artoox253 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2014
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Ale z tego co wiem powinna być jakąś niby wymagana, konieczna instalacja 1gb, a w plikach gry mam tylko title update 476mb i moje ustawienia 184kb, i powiedzcie mi czego w titanfallu mam takie lagi, że nie można ruszyć się? Mój internet słabo chodzi ostatnio, ale podczas gry w bfa czy fife nie ma problemów z pingami, a w titanfallu jak daje statystyki to przy łączeniu mam 1 bar, 1 kreskę. Wydaje mi się, że gdzieś widziałem minimalne wymogi prędkości pobierania i wysyłania, i teraz mój net może ich nie spełniać, ale zdarzyło mi się przez może 1min mieć 3 kreski,bary przy połączeniu w titanfallu.
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 31, 2014
Wczytywanie...

Poleć forum