1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Titanfall - zawiesza Xbox'a.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Łukasz Kapelan, Kwiecień 21, 2014.

  1. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Witam,

    Mam problem z Titanfall'em jak w temacie, pobrałem, wypaliłem, zweryfikowałem jak zawsze wszystko spoko.
    Pogram 15 min max, gry nie da się zainstalować no to z płyty pykam i napęd przestaje "obracać" płytą i Xbox się zwiesza, i w grze i w Dash'u.

    Xbox 360 Phat, Płyta Jasper.
    LT+ 3.0

    Pasta wymieniona na pożądnego ceramika, chłodzenie i napęd tak samo wypucowane.
    Tylko Titanfall tak zawiesza, reszta gier normalnie z płyty działa.

    Jakieś pomysły?

    Pozdrawiam! Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakie płyty ?? Jeżeli verbatim to dziwna wprawa , może zobacz na platinumach jak będzie śmigało
     
  4. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Na Verbatimach oczywiście (MKM-003) zapomniałem napisać. ImgBurn'a mam ustawionego pod Verbatimy, także co do płyt jestem pewny.
    Pobrałem grę z innego linku, zobaczymy może w tamtej były jakieś dane naprawcze czy coś :)
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Każdy obraz przepuść przez abgx
     
  6. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    A no no, wiadomo wszystko spoko było z obrazem według ABGX.
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    mi tez sie raz zwiesił, na "treningu" ale potem już było ok ;) (jasper, verbatim)
     
  8. Nusiek383

    Nusiek383 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Psary
    Ja mam te sam problem ściągałem ten obraz iCon, wdaje mi się że to wina obrazu bo inne gry chodzą normalnie

    Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Ja nagrywam właśnie inny obraz, jak będzie się tak działo to tak jak Anarkad'owi to pominę trening po prostu może to to ;O
    Dam znać :)
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    po raz drugi zacięło się dzisiaj podczas rozgrywki MP, dziwne jest to pierwsza gra z którą mam taki problem. Próbował ktoś czyścić pamieć podręczną ?
     
  11. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Ja próbowałem,
    Robiłem też tak, że usuwałem całkowicie save'y i pliki z Titanfall'a z dysku, i potem normalnie odpala aż trochę pogram.
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja wyczyściłem pamięć podręczną to ponownie optymalizowały się tekstury HD, nie będe teraz testować bo mam ping 800 ...

    @edit: nic nie dało... nadal ścina ...
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ktoś rozwiązał problem ? myślałem że wyjdzie jakieś TU i będzie z głowy ale jednak to nie to :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum