1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Title Uodate: V5 Call of duty Black Ops 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ariu, Grudzień 30, 2012.

  1. Ariu

    Ariu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cześć.

    morduje się z tym już jakaś chwile czytając wszystko co ma z tym związek. i lipa mam dość.

    Problem polega na odpaleniu Call of Duty Black Ops 2 na RGH system link. Wchodzę w system link po naciśnięciu loga na padzie i w zakładce pisze mi na czerwono TU Version: 0 i żebym zainstalował vers. 5. Więc wchodzę w (freestyle 3 LiNK) gry i na danej grze klikam Y, pojawia się menu z opcjami do wyboru i wchodzę na Title update. Tam klikam Y żeby pobrało, aktywuje i idę do gry sprawdzić. Ale niestety tak jak było tak jest dalej więc jak się te title update wgrywa bo mam dość..


    z góry dzięki za pomoc na pewno się przyda.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam podobny problem z ta gra tylko u mnie caly czas jest tu3 nawet jak usune wszystkie tu i w nex dashu wyczyszcze pamiec podreczna. tu probowalem wgrac przez ftp przez pena i nawet przez 360 Content Manager 2.1 i nic ciagle tu3 i w linku w tej grze niewidze ani jednej osoby nawet pokoji innych oprocz publicznych nie widac. dodam ze mam dl3.06 kerl 15cos tam i fsd3 48cos a media id 05C7492A
     
  4. Ariu

    Ariu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A u mnie Media ID: 54A88BB6

    TU wersjon: 0

    A ponadto przed chwilką chciałem sobie zagrać jako singiel i prosze czarna sciana. niestety nie wiem czy to po tym jak w title update (z konsoli) aktytowałem to co tam pobrało czy po prostu ta gra jest zła i trzeba szukać jakiejś z wgranym TU 5 ...?

    o ile taka jest, bo jeśli tak to podałby mi ktoś takiego linka i było by po wszystkim :)

    A ja bym się miedzy czasie nauczył pare nowych rzeczy:)


    albo chociaz jakiś tutorial po pl jak wgrac manualnie te title update 5
     
  5. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tu sciagasz z marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database wedlug media id. potem mozesz przez ftp lub przez pena wzucic do konsoli .Title Update instalują się w folderze Hdd1\Content\0000000000000000\Title ID\000B0000\ - gdzie Title ID to katalog z nr danej gry w tym wypadku sciezka wyglada Hdd1\Content\0000000000000000\415608C3\000B0000\i tu plik ktory sciagniesz. tylko ze twoja gra to pl a do tej wersji tu nie ma.
     
  6. Ariu

    Ariu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ktora pozwala na granie na link ?

    powiem tak, zrobiłem wszystko co należy, mam już TU aktywowane które mi ładnie wyświetla. Przechodze w System link wyszukuje serwer (ładnie wszystko znajduje) klikam na serwer "A" i ukazuje mi się czarny ekran a na dole prawej jest logo call of duty i znaczek który pokazuje że się niby ładuje, ale niestety nic się nie chce załadować. ktoś mi powie dlaczego tak jest?

    //Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim.
    ~z0nk31
     
  7. matizc

    matizc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    143
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Też miałem z tym problem, poradziłem sobie dzięki stronce- XBOX 360 Update Center

    można znaleźć po Title ID daną grę (title ID masz napisane przy każdej grze w FSD).
     
  8. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Do polskiej wersji tej gry (polishVodka) a pewnie taka masz, nie ma TU 5 ... jesli chcesz pograć w link ściągnij wersję angielską i Twoje problemy się skończą... kombinację nic nie dadzą :)
     
  9. krasnal1992

    krasnal1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    TU 5 do wersji od PolishVodka jest w sieci od dwóch dni
     
  10. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    ooo mój błąd .. nie zaglądałem ostatnio ... ja osobiscie gram na linku w wersje angielska bo wczesniej nie było tego TU ... teraz sprawdze i zobaczymy czy wszystko działa
     
  11. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
    Czesc,ja mam taki problem ze mam Title-ID: 415608C3 COD BO II,no ale nie moge pobrac,klikam na direct wyswietla sie okno do zapisania klikam zapisz i **** niechce mi zapisac/pobrac.
     
  12. matizc

    matizc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    143
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  13. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
  14. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
    Gdzie znajde Media ID?
     
  15. matizc

    matizc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    143
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    niepotrzebny Ci media ID, wystarczy title ID, a title ID masz napisane przy każdej grze w FSD tam gdzie masz dojście do niej. Np. "HDD1:5249t39uc to jest Title ID i dzięki niemu możesz pobrać TU ze strony, którą podałem we wcześniejszym wpisie.
     
  16. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
    spoko,juz wszystko smiga;) ale cos malo graczy na Bo,Bo2 i MW3 ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum