1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Title Update Manager

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez FELIX90, Luty 6, 2013.

  1. FELIX90

    FELIX90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć. Do czego służy opcja Title Update Manager w FSD? Czyżby wyszukiwał update gry? W takim razie gdzie instalowane są aplikacje? Mam slima z 4gb, więc nie chciałbym go zawalić aktualizacjami. Pozdrawiam
    PS. Jeszcze jedno pytanie. Jak dodać opisy gier w FSD? Okładki poszły.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    sciąga się TU tą opcją. instalowane są na dysku konsoli. ale np z podpietym dyskiem pod USB, masz do wyboru gdzie zainstalować.
     
  4. FELIX90

    FELIX90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wybacz, ale pierwszego zdania nie jestem w stanie zrozumieć.
    Jeśli chodzi o drugą jego część to po ściągnięciu czegoś (chyba update bo dalej nie wiem do czego jest opcja), nie ma możliwości wyboru dysku a jedynie zaznaczenie interesującego nas pliku.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to powiem tak.
    naciskam zdaje się Y i mam do wyboru gdzie go pobrać. sciągam TU tam gdzie wybrałem. guzik A to włączenie lub wyłączenie TU.
    nie wiem czego nie rozumiesz w pierwszej częsci :)

    //piszę z pamięci, więc mogą być uchybienia :)
     
  6. FELIX90

    FELIX90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dalej nie napisałeś co ta opcja daje... Czy to update?
    Po najechaniu na grę naciskamy Y, następnie wybieramy Manage Title Updates i zatwierdzamy A. Potem Y czyli Download TUs. Za pomocą zielonego guzika zatwierdzamy plik. Nie ma możliwości wyboru miejsca downloadu.
    Jeśli chcesz mi w czymś pomóc, będę wdzięczny jak w końcu napiszesz co to jest...
    Ponawiam pytanie dla kogoś kto będzie wiedział: jak wprowadzić opisy gier?
     
  7. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    TU (Title Update) - aktualizacja gry.
     
  8. FELIX90

    FELIX90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziękuję serdecznie. Jak się domyślam, docelowo te aktualizacje są w pamięci konsoli. Czy da się spowodować, żeby były na dysku zewnętrznym?
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    o przepraszam bardzo. myślałem, że to jasne.
    piszę na swoim przykładzie. i jak napisałem jest miejsce wyboru pod warunkiem, że masz podpięte coś na USB. bez USB nie ma miejsca zapisu.
     
  10. FELIX90

    FELIX90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście, że mam podpięte pod USB. Dysk 1tb. Wewnątrz konsoli siedzi 4gb Flash, więc na nim nie poszaleję. Po niby Update i wejściu w grę a następnie w Linka, wyrzuca mi notyfikację na czerwono o dostępnej aktualizacji numer 3...
    Kolejny problem. Po niby usunięciu tego co się ściągnęło, wewnątrz mam 200 mega mniej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum