1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Title Update ( Problem z działaniem AC:R )

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Listopad 21, 2011.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Witam

    Zakladam ten temat po raz drugi poniewaz tamten dali do kosza


    ----------------------------------------------------------------------

    Assassin's Creed: Revelations (2011) PL.XBOX360-SRT
    Dashboard 2.0.14692.0

    Sciagnolem "TU" ze strony " marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database "

    [​IMG]

    Pozycja druga " MEDIA ID (37997E5B) "

    Wgralem "TU" programem " HORIZON "

    - Gre nagrywalem (CLONE CD) (Nagrywarka - IHAS122)

    - Cache wyczyscilem

    Po wsadzeniu pendrive wszystko elegancko sie wlacza gra chodzi jakies 5 minut a po chwili " nie mozna autoryzowac dysku " czy jakos tak..

    OCB ? :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Dobra temat do zamkniecia problem rozwiazany

    gra nie moze byc zainstalowana na dysku twardym

    z fartem :d
     
  4. mstb

    mstb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam zainstalowana na dysku a smiga:D
     
  5. Dzemislaw

    Dzemislaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Podłączę się pod temat ponieważ także mam problem z AC:R. Gra w wersji complex nagrana ihasem w pełni instaluje się na dysku lecz po kilku minutach wyrzuca błąd autoryzacji. o odinstalowaniu z dysku z płyty działa jak należy. Czy znacie może jakieś rozwiązanie tego problemu?

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum