1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Title Update RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adi95pl, Kwiecień 1, 2013.

  1. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie odnośnie Title Update na konsolce z RGH. Ściągam je z poziomu konsoli i w niektórych grach jest możliwość aktywowania wszystkich a np. w fifie lub boII aktywować można tylko tą najnowszą. I mam dylemat czy aktywować tylko ten najnowszy update czy wszystkie. ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    najnowszy aktywuj i będzie gitez.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W większości przypadków powiedziałbym AKTYWUJ NAJNOWSZY, ale nie zawsze,
    w BO2 jak wyszedł TU 7 to więcej ludzi grało na TU 6, a jak wyszło TU 8 jak się nie mylę to w nim nie było ZOMBIES w LiNK'u - przynajmniej na początku, bo teraz to nie wiem.
     
  5. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Tak jest zgodzę się z tobą, ale to był wyjątek i chodziło tu o granie przez System Link, a tak ogólnie to ja zawsze daję najnowsze TU.
     
  6. Ravfal

    Ravfal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z tu do asasyna 3. Na konsoli nie wyszukuje mi zadnych tu, na stronie na ktorej sa tu nie ma mojego media id 3830effd

    Poratuje ktos?

    Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobierz inną wstawkę AC3
     
  8. Ravfal

    Ravfal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest ostatecznosc, szukam szybszego sposobu niz pobieranie drugi raz 7 giga danych.
    A tak przy okazji to te dodatki sa warte zachodu, czy moze nie sa zbyt ciekawe?

    Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum