1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Title update

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez viktor, Kwiecień 5, 2012.

  1. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam, mam lt2.0 i napęd hitachi + dash 14719...;/, nagrałem The Darkness 2 i Syndicate i pisze płyta nie jest obsługiwana wgrałem title update poprzez HOrizon i nic to nie dało czyli nigdy nie odpale tych gier ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    musisz mieć nagrywarke ihas
     
  5. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    mam nagrywarkę ihas i wgrany Firmware LT-MAX c4eva Liteon Ihas 124-624 B
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    no TU sie zgadza z grą i tak jest tylko 1 TU Do Syndicate, a do the darkness 2 sa 2 i oba sprawdzalem

    moze innym programem ale 360 reovlution nie chodzi mi ;/
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do napędu, przepuść obraz przez abgx'a i sprawdź czy nie jest ucięty.
     
  9. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    a gdzie moze pisac czy jest cos uciete jaki komunikat ?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wyskoczy komunikat na czerwono, że obraz jest ucięty.
     
  11. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    nic nie pisze takiego chyba że na końcu wyskakuje dopiero ?? tylko na czerwono ze 12 sectors are blank...

    w sumie mam napęd Hitachi hmm z obrazkow wynika ze to LG-3120L wyjdzie do niego kiedys lt 3?
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, bo nie ma takiej potrzeby. http://c4evaspeaks.com/
     
  13. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    czemu nie ma takiej potrzeby ? to czemu mi nie chodzą te 2 gry ? a np nowwe gry co sa mass effect 3 rage soul caliburV i wiedzmin2 itp co wyjda bedą chodzić?? są title update do tych gier bo sprawdziłem, ale nie wiem czy bedzię to dzialac


    hmm to wsumie dobrze nagrywam daje topologie 2.0 i nagrywam mam ihasa z lt max
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Poczekaj do końca weryfikacji obrazu.

    LT 3.0 nie jest potrzebne dla tego napędu. Poczytaj: c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks Jeśli go masz, to Title Update nie jest do niczego potrzebne.
     
  15. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    nbo w sumie tylko po tacce sprawdziłem jaki to napęd i wychodzi ze ten co wyżej, ale musze wgrywać Tu zeby mi gry chodzily xgd3..

    nagrałem mass effect 3 wgrałem Tu z dobranym ID i płyta nie jest obslugiwana... czyli **** z nowymi grami ..;/ znowu mam napęd zmieniać..;/?
     
Wczytywanie...

Poleć forum