1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tło w FSD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DaJkamieniA, Październik 15, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Witam! Jak zmienić tło w FSD 3.0? Chodzi mi o tło gdy się już wszystko wczyta i można już wybierać foldery itp. Bo widziałem u kogoś że się ma inne a ja nie umiem. Teraz mam tło pomarańczowo niebieskie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zmień sobie skina.
    Poszukaj na forum tematu z downloadem skinów...
    W skinach jest wiele tapet, oraz zmiana calego wygladu FSD... ;)
     
  4. Robur21

    Robur21 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świecie
    wchodzisz w skiny , wciskasz niebieski na swoim skinie i wybierasz tapete /tło jakie chcesz
     
  5. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Rozwińcie to! Gdzie te skiny?!
     
  6. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest zakładka skins !
    Tak jak masz games czy emulator...
     
  7. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
  8. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    A spoko tylko że ja chyba nie mam takiego dolderu ja mam chyba skórki
     
  9. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Skins to jest to samo co skórki
     
  10. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    OK. Już zrobiłem. Dzięki za pomoc.
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum