1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tną się gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez qba00, Styczeń 31, 2009.

  1. qba00

    qba00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam , mam problem . Nagrywam na płytach Verbatim , mam nagrywarkę LG .
    W Saint's Row 2 na samym początku gdy uciekam z więzienia jak znajduje się na łodzi gra strasznie spowalnia czasami aż się przycina ,
    to samo w Gears of war 2 w misjach jadąc tym pojazdem jak spadam na lód też widać jakąś chwilową śćine .
    Czy normalne żeby gra na Xboxie od czasu do czasu się zacinała ?
    Nagrywam z prędkością x2,4 .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Jaki masz napęd w konsoli?
    Ja też mam taki problem w Gow2 czasami mi się nieźle zacina a też jade tylko na Verbatim 2,4x i mam nagrywarkę jedną z tych polecanych.
    Mój napęd to liteON.
     
  4. qba00

    qba00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  5. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przy GOW2 nie przypominam sobie, żeby były jakieś ścinki, ale grałem już dosyć dawno, więc mogę nie pamiętać. Zaś jeśli chodzi o tą misje w Saints Row 2 to też mi się okropnie cięło, że ledwo dało się strzelać, ale potem jak grałem to nie miałem już więcej przycięć. Więc nie przejmuj się, chyba że będzie to zdarzało często, a nie sporadycznie jeden raz w kilku grach.
     
  6. qba00

    qba00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Ufff.... Ale po prostu zdziwiłem się jak to możliwe żeby gra się cięła na Xboxie .
    Dzięki za szybkie odp.
    Aa jeszcze wykorzystam żeby nie zakładać nowego tematu , jeżeli ktoś chciałby pograć ze mną w Gears of wAr 2 to niech doda mnie do przyjaciół na Live . Chętnie pogram ;)
     
  7. kotiv

    kotiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i dobrze ,że piszesz na jakich płytach nagrywasz ,czyli poprostu piracisz !!! pracuję w policji mam na ciebie namiary ,bana na konsole też da się załątwić panie qba00
     
  8. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec

    Ojej pan policjant się znalazł:p Ty to możesz mu zrobić tyle co nasz rząd robi dla Polski - NIC. Co do tematu to Spokojnie ja też w Saints Row 2 miałem ścinki ale potem wszystko było ok. Co do Gearsów to nie wiem bo nie grałem:p
     
  9. kotiv

    kotiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie bądź taki Pewny !! Facet jest niemyślącą osobą ! mało tego że pisze o piratach to jeszcze pokazuje gamecard z nickiem XBL :):) zastanówcie się dzieci bo tatuś i mamusia może niemieć tyle pieniążków na odszkodowania ,poczytajcie trochę o tym (google)
     
  10. qba00

    qba00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Gdzie ja tam konkretnie napisałem o piratach ? :x
    Najlepiej żeby uniknąć jakichkolwiek beznadziejnych odp. ,czy czegoś innego proszę o usunięcie tematu to co chciałem już się dowiedziałem .
    Dzięki
     
  11. kotiv

    kotiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok zartowałem nie cykaj !! ale na przyszłość pomyśl co piszesz
     
  12. coldveins

    coldveins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam dokładnie to samo, jak Ci się jeszcze pogorszy jak mnie to znaczy, że lite-on to gówno ;/
     
  13. S3Bols

    S3Bols Guest

    Xbox to już nie konsola tylko komputer. Więc nie przejmuj się lagami i zwiechami. Objawy PC już się pojawiają. Też się cieszyłem, kupie xboxa nie trzeba nowego pc za 5000zł a włączał GTA iV czy NFS Undercovera i się tnie bo grafa nie wyrabia. Jak bym wiedział że coś będzie się cieło nie kupił bym tego.
     
  14. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    KOTIV takich ludzi jak ty to powinni zaje..ć współczuje Cię pracy i wogule Ciebie

    A może zły masz obraz ??? nie pomyślałeś??
     
  15. qba00

    qba00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Możliwe akurat gram na takim telewizorku dosyć starym . Wypróbuje w poniedziałek na LCD i dam znać.
     
  16. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i jak sie gra na telewizorku starym?
     
  17. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax

    Taaa, napewno developerzy idą na łatwiznę i nie optymalizują gier jak należy. Zresztą te gry to multiplatformówki. D
    ziwnym trafem GoW od Epic jakoś nie tnie :rolleyes:
     
  18. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    ja gralem po pare godzin ostatnio w gow 2 na verbatimie x2,4 i naped benq i zadnych scinek, w gta 4 zauwazylem lekkie zwolnienie gry jak mialem kolo siebie z 5 radiowozow ale to byla tylko chwila i dalej szlo normalnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum