1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

To play this disc put it in an xbox 360 console

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzok, Marzec 21, 2010.

  1. krzok

    krzok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam w domu xbox-a falcona ze sflashowanym napedem na ixtreme 1.4 i kopie które nagrywam działaja bez zarzutu,jednak brat kupił sobie druga konsole z 2006r i jest niby przerobiona bo starsze kopie ode mnie działaja a jak właczyłem jakies nowsze gry to pokazuje sie komunikat "To play this disc put it in an xbox 360 console",czy moze to byc wina tego ze została źle sflashowana albo przez to tak sie dzieje ze moze jest tam chip??jeszcze jej nie otwierałem ale plomba jest zdarta czyli cos było przy konsoli robione,prosze o odp....pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    zle spaczowana moze....? moze ma innego xtreme? moze laser pada?
     
  4. kamilwar5

    kamilwar5 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z xbox live
    nie bedzie mu chodzil active iso na Iextrime 1,4 tylko 1,6 to sie wypala -:)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie znasz się to nie wprowadzaj w błąd activate.iso można używać tylko na ixtreme od 1.6
    Co do autora masz zapewne ixtreme 1.4-1.41 NS czyli nie sprawdza ci wave gry. Twój brat natomiast może mieć 1.4 , 1.5 nie wiadomo ,on musi mieć grę patchowaną. Wgrajcie tam najnowszy fw NS, lub Xtreme
     
  6. krzok

    krzok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam 1.4 i wszystkie kopie które nagrywam pat***e na 1.4 360WavesPatcher-em (wave 2)i wszystko działa,a u brata nie działaja tylko najnowsze pozycje,starsze gry które mam działaja normalnie,szukałem w necie i znalazłem tylko krótkie info ze moze to byc przyczyna tego ze konsola jest sflaschowana chipem bo jak juz wczesniej pisałem ta druga konsola o którą się rozchodzi jest z 2006r czyli xenon/zephyr a te konsole mozna flaschowac chipem
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie nie, musia miec po prostu ixtreme 1.6 lub nowsze. Jakby mial chipa to mialby 1.4 lub xtreme wiec by dzialalo tak jak u ciebie :p
     
  8. krzok

    krzok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mozna teraz sflashowac z 1.6 na 1.4 jezeli nie posiadam orginalnego klucza od jego napędu??tak zebysmy nagrywali sobie raz jedna gre i by działała u mnie i u niego??a i czy jest jakis sposób na sprawdzenie wersji flashu??dodam ze w PC nie mam sata, mam tylko transfer kit na usb ale mysle ze starczy
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    chyba zwariowales - wgraj albo LT albo Xtreme w zaleznosci jaki naped masz :p sprawdz jaki jest tam naped - jesli to nie hitachi to nie zrobisz tego po usb :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum