1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

To play this disc,put it in an Xbox 360 console

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez diego1313, Grudzień 8, 2008.

  1. diego1313

    diego1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze o pomoc!nagrywam plyte jak w Waszej instrukcji wszystko jest Ok tylko jak wkladam plyte do konsoli to nie dziala tylko wyskakuje obraz z takim napisem:To play this disc,put it in an Xbox 360 console. w kilkunastu jezykach i gra nie dziala.konsole przrabialem 2 lata temu.Z gory dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a inne kopie działają?
     
  4. diego1313

    diego1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    inne dzialaja tylko nagrywa mi je ktos inny i musze za nie placic.wiem tylko ze on nagrywa na 2 sposoby dla mnie nagrywa inaczej moze przez to ze konsola byla przerabiana b.dawno temu.
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    znalazłem na necie coś takiego ale nie wiem jak to może odnosić się do Ciebie bo nie wiemy jaki masz flash. rzuciło mi się to przez fragment który pogrubiłem:

    "Uruchamiamy program ImgBurn i klikamy WRITE IMAGE FILE TO DISC
    możemy teraz włożyć naszą płytę DVD+DL do nagrywarki.
    Teraz klikamy File \ Browse for a file i otwieramy ten mały plik .dvd ( np. Assassins.Creed.dvd) nie plik iso!!!
    Zmieniamy Book type na DVD-ROM (większość nowych nagrywarek robi to automatycznie )
    można użyć zewnętrznego programu albo w ImgBurn kliknąć tą małą książeczkę po prawej na dole następnie wybrać swoją nagrywarkę z rozwijanej listy - Change For wybrać ( Drive For DVD+R DL Media )
    A z New Setting : (DVD-ROM) ( przy tej czynności koniecznie musi być płyta w nagrywarce ) KLIKAMY CHANGE i OK Jednak jak nie ma tam waszej nagrywarki to nie musicie tego zmieniać konieczne było tylko przy starym Xtreme 4"
     
  6. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ja tak czasami miałem nawet przy orginałach ( samsung iextreme 1.41 )
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Czym masz przerobiona konsola ? Bo wg mnie to jest chip
     
  8. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    jaki masz flash? xtreme czy ixtreme?
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Coś ściemniasz bo nie ma ixtreme 1.41 dla napędów samsung. Co do błędu to przeczyść laser i daj mu trochę więcej mocy :]
     
  10. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Offtopic , on sam sobie gier nie umie nagrac (nie pisze przetrzyj sciereczka tylko wsadz do konsoli Xbox ) a ktos inny mu nagrywa . On ma po prostu Chip

    /// Pomyłka
     
  11. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    no to może sie pomyliłem, mam iextreme 1.4 samsung ( ja sie tam nieznam albo 1.4 albo 1.41 po prostu nie pamiętam ), ale serio na orginałach miałem taki komunikat
     
Wczytywanie...

Poleć forum