1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

To play this disc put it in an xbox 360 console

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sagan22, Czerwiec 14, 2011.

  1. sagan22

    sagan22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    dzisiaj zrobiłem aktualizację dashboardu z oficjalnej strony Microsoftu. Wszystko po to, by odpalić AS: BR, ale nie poszło. Po tej aktualizacji nie czyta już żadnych płyt z grami, tylko wyskakuje informacja: "To play this disc put it in an xbox 360 console"... Jeszcze 5 minut przed aktualizacją wszystko śmigało jak należy. Chyba mam ixtreme 1.4 lub 1.41 (nie sprawdzałem, ale działają gry tylko z wave2). Chodzi o gry pirackie. Wszystkie płyty są poprawnie nagrane, gdyż przed tą aktualizacją wszystko było ok.
    Czekam na szybkie odpowiedzi. Z góry dzięki za pomoc, sagan22.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ludzie ile razy można powtarzać to samo w kółko!!! Nowy dash kasuje przeróbkę!!!

    To chyba powinno być wielkimi literami na pierwszej stronie napisane.
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    powinno i to na czerwono.
     
  5. marko_25

    marko_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica

    ziomek skasowaleś sobie przeróbkę

    ale dzis wyszedł nowy sofcik...i możesz wgrać i nowu cieszyć się kopiami
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Teraz nie masz już żadnego ixtreme. Aktualizacja przywróciła oryginalny firmware napędu. Wszystko po to, żeby odpalić AC? ha. Jeśli ktoś chciał pograć w Brotherhood, to musiał unikać aktualizacji jak ognia. Na szczęście problem zostanie niedługo rozwiązany bo pojawiło się lt 1.9, tak więc patche do gier z ap2.5 to kwestia czasu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum