1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"To Play This Game Put It In A 360 Console" help

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez peruszka, Listopad 25, 2011.

  1. peruszka

    peruszka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisałem kilka dni temu na forum ze zakupiłem zepsutego xboxa na allegro i ze udało mi sie go naprawić. Lecz pojawił się problem, po włożeniu oryginalnej gry do napędu wyskakuje ten komunikat w wielu językach. Filmy dvd działają normalnie więc jest to dziwny problem. Jest taka możliwość że osoba od której zakupiłem tą konsole umieściła nieoryginalny napęd w konsoli przez co klucz dvd nie pasuje do klucza cpu? Ponieważ posiadam napęd os starego zrrodowanego xboxa i po jego podpięciu dzieje się dokładnie to samo... Ktoś już miał do czynienia z czymś takim?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ktoś zamienił napęd albo po prostu wgrał w napęd LT ze złym kluczem. Teraz na nim tylko możesz filmy odtwarzać i muzykę, w gry nie pograsz.
    Pozostaje ci tylko RGH i wyciągniecie klucza z płyty głównej.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wyciągnie klucz z nand będzie mu śmigać , z tego co wiem sprzet do wyciągania danych z nand nie jest tani ,więc albo sobie go tak wyciągnie albo rgh bo tak konsola to dvd:)
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Za 100zł gość z allegro wyciąga klucz z nandu. Wtedy wystarczy wgrać flash z tym kluczem i będzie działało.
     
  6. peruszka

    peruszka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słuchajcie. Dziwna sprawa... Mianowicie próbowałem zaktualizować go online i z oryginalnym napędem wywala e66 a z moim starym instaluje sie normalnie... O co chodzi? I odpisał gość który miał tą konsolkę że na napędzie jest firmware lt 1.9 może to być przyczyną tych problemów? Nie działania oryginalnej gry i wywalania e66??
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Z tego napedu co idzie aktualka wyciag klucz i wgraj do 2 napedu.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  8. peruszka

    peruszka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ten drugi napęd jest od innej konsoli... i na nim też gry nie działają.
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No to pisali, nie masz klucza napedu.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Niekoniecznie. E66 pojawia sie gdy konsola ma zly spoof ale poprawny klucz, wiec jest szansa zeflash zalatwi sprawe

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  11. peruszka

    peruszka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jest szansa na to że klucz jest właściwy?
     
  12. peruszka

    peruszka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra zaktualizowało ale jak chce się zalogować na xbox live to znowu wywala że jest dostępna aktualizacja ;/ i tak już chyba trzeci raz... o co chodzi?
     
  13. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    To aktualizuj...

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  14. peruszka

    peruszka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko działa elegancko.
     
  15. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    To spoko.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum