1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

To Play This Game Put It In A 360 Console

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jasper, Grudzień 11, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jasper

    Jasper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Kiedy wkładam płytę activate.iso wyskakuje właśnie taki komunikat w kilku językach. O co z tym chodzi? Nie mogę nic z tym zrobić:/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japanman1

    japanman1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Krzyknij w strone konsoli ROARRRRRRRRRR !!!!!! I powinno działać ,też miałem ten problem :)
     
  4. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    Zgadza się. A jak nie zadziała postaw przed konsolą szklankę mąki, szklankę soli i szklankę wody. Jak problem nie zniknie to zabieraj poszczególne szklanki. Masz kilka opcji. W końcu powinno zadziałać.






    A tak serio?
    Użyj opcji szukaj...
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kolego @jasper - poczytaj troche poradniki. to naprawde nie gryzie. dzial iso - poradniki, masz caly opis krok po kroku jak wypalic plyte activate.iso

    i taka jeszcze uwaga na koniec: oczywiscie musisz miec ix 1.6 zeby dzialala ci plyta activate.iso.
     
  6. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    za takie odpowiedzi powinien być ban i co najmniej 2 lata prac społecznych!Potem nie mogę spać , bo z zza ściany sąsiad się drze ROARRRRRRRRRR !!!!!! uważajcie co radzicie , bo czasem ktoś może to zastosować:) i komuś może nie być do śmiechu:yeye:A tak na poważnie- dziwię się ludziom co pioszą takie posty jak temat wałkowany setki razy - lenistwo?może właśnie wyszydzanie ich zawstydzi i nauczy szukania przed zaśmiecaniem forum?
    ps. a skąd kolego Jasper wiesz ,że "wyskakuje właśnie taki komunikat w kilku językach" skoro tam są też chińskie napisy?pomijam że w innych językach jak sama nazwa wskazuje są inne komunikaty:)
     
  7. Jasper

    Jasper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
  8. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napewno nagrales na dvd+r dl ? jak tak to sprawdz czy ustawiles dobrze layerbreak itd.


    ^^ chodzi o activated.iso - dla nie kumatych ^^
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    może masz iX 1.51? wtedy musisz patchować
     
  10. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli activate iso nagrałeś na płycie dwu warstwowej i nadal ci nie działa to napewno nie ma sz 1.6.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum