1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

To w końcu się da czy nie??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez smyk99, Październik 28, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Mam takie pytanie. Przejrzałem wiele poradników i tego typu artykułów dotyczących nagrywania gier na Xbox-a 360. Nie bardzo dowiedziałem się tego co mnie interesuje - mianowicie:
    1. Czy na zwykłej nagrywarce DVD mogę sobie wypalać gry typu GTA V itp. (moja nagrywarka to LG GH 22NS40)
    2. Wyczytałem gdzieś, że do gry Payday 2 nie potrzeba ihas-a, czy to prawda?
    3. Jaki jest obecnie najnowszy soft na którym można grać w najnowsze gry?
    4. Czy da się sprawdzić jaki jest soft na konsoli?
    Dodam jeszcze, że na razie nie jestem w posiadaniu xbox-a, bo będę go kupował w tym tygodniu, ale jest to Slim i jest on przerobiony.
    Z góry dzięki i sorki, ale jestem w tych sprawach zielony :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. da ale czy będzie działać to już loteria w razie co mp3 fix
    2. j/w albo albo
    3. soft gdzie w x czy w napędzie ( 16537 x a napęd lt3)
    4. soft napędu nie ale konsoli tak
     
    1 osoba to lubi.
  4. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    A jak sprawdzić soft tej oto konsoli?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustawienia / Dane Systemowe
     
    1 osoba to lubi.
  6. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Dziękuje bardzo, można zamknąć.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Taa.. good idea :D - Zamykam...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum