1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 18, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    ABGX :
    http://tnij.org/qqlp

    Wymaga dasha: 14719

    W sieci pojawiła się wersja z napisami PL:
    Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (2012) PAL.POLISH.XBOX360-POLISHVODKA

    ABGX360: http://tnij.org/qsi2
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK [14719]
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    od razu pisze NIE MA PL!
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moje pytanie do czego tam jest potrzebny kinect?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to może innaczej jakie ma zastosowanie w tej grze?:)
     
  7. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Na YT znajdziesz sporo materiału.
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    1 osoba to lubi.
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może uda mi się zaoszczędzić tych samych pytań.

    Zasady są takie same, jak przy Maxie Payne'ie 3 i innych grach, które wymagają Dash'a 14719 (najnowszego). Jeśli obecnie masz Dash'a niższego niż 13599, to aktualizacja usunie Ci przeróbkę.

    LT 2.0:
    Jeśli chcesz zaryzykować i zaktualizować Dash'a, to zrób to z pendrive'a. Nie podłączać konsoli do sieci. Jeśli gry XGD3 i XGD2_AP2.5 (listy/sposób sprawdzenia, jakie to gry są w poradniku) przestaną działać, to wystarczy wyczyścić cache (pamięć podręczną konsoli) - najeżdżasz na dysk twardy --> wybierasz "Y" --> wyczyść pamięć podręczną. Jeśli to nie pomoże, to dogrywaj TU.

    Jeśli masz napęd Samsunga lub starego Hitachi, to mając LT 2.0, aktualizację możesz przeprowadzić bez żadnych konsekwencji (oczywiście, jeżeli obecny Dash jest równy/wyższy 13599).

    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/

    LT 3.0:
    Zaktualizować Dash'a (jeśli masz obecnie równego/wyższego 13599). Nagrać zgodnie z poradnikiem.

    Mając LT 3.0 i Dash'a wyższego/równego 13599, aktualizację można przeprowadzić bez jakichkolwiek nieprzyjemnych konsekwencji (na każdym napędzię).

    Sposób na grę z dysku:
    Trick z muzyką - włączasz muzykę z pendrive'a lub twardego dysku (jeśli skopiowałeś ją z płyty, nagranej jako "Audio CD") --> instalujesz grę na dysku --> włączasz grę --> po autoryzacji (ok. 5 pierwszych minut, kiedy napęd głośniej pracuje) możesz wyłączyć muzykę.

    Wyjaśniłem chyba wszystko w tej sprawie. Jeśli zadasz jeszcze jakieś pytanie, na które odpowiedź znajdziesz w temacie o Max'ie Payne'ie 3, to bardzo źle o Tobie świadczy.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  10. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krótko zwięźle wyjaśnione lepiej sie już nieda ,tylko ze jak będzie więcej jak 3 strony to znowu zaczną się głupie pytania!!!
    a co do gry ,to jak macie kinecta to dajcie znać jak sie gra?czy fajna zabawa jest
     
  11. Fiorek

    Fiorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nagralem tak jak pisze w poradniku. Dogralem topologie pod lt2.0. Najpierw wywala komunikat "wyczysc plytke" po kilku probach wyskakuje "nieobslugiwany format" Dodam ze gre udalo mi sie zgrac na HDD ;) Jakies sugestie?
     
  12. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na rgh działa czy problem jak z dogma?
     
  13. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Działa
     
    1 osoba to lubi.
  14. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Od tej pory jak ktoś zada pytanie na które odpowiedz widnieje w poprzednich postach leci warn.
     
    1 osoba to lubi.
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do napędu, przepuść przez abgx'a (w "Input" zaznaczasz "Burned DVD") i sprawdź komunikat o "Topologii".

    Jaki napęd w konsoli? Jaka płyta, nagrywarka? Konsola po spoof'ie?
     
  16. tomi676

    tomi676 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    hmmm a u mnie działa nie wywala żadnego błędu odpaliłem normalnie nawet bez mp3 tricku ale nie moge zainstalowac ma HDD wywala ze plyta brudna itp (wyczysc szmatka ) przy 49% probowalem 3x i za kazdym razem na tym samym procencie stoi... z plyty gra idzie nawet ta "optymalna" instalacja jak sie odpali gre... konsola FAT falcon, naped lite-on LT 2.0 dash oczywiscie najnowszy :p
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Właśnie do tego służy trick z muzyką, żebyś mógł zainstalować tą grę na dysku.
     
  18. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ja mam problem ale sam sobie powinienem poradzić ale opisze go tutaj dla innych , podejrzewam ze problem leży w płycie (verbatim) nagrywałem tak samo jak Maxa tylko ze płyty do Maxa miałem z innego sklepu jak do Gost Recon , nagrywam ihasem bez żadnego błędu elegancko się nagrało ,to zabrałem się za instalowanie przy około 42%już zaczęły się problemy napęd przestał chodzić potem znowu tam parę razy się płyta obróciła i tak do 46% się pomordowało a potem koniec! przeczyść szmatką w poniedziałek kupie płyty tam gdzie kupowałem do Maxa i zobaczymy jestem przekonany ze na 99,9%wina płyty!verbatim verbatimowi nie równy niestety
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pewnie miałeś podróbki z Indii. Szukaj tych z Singapuru.
     
  20. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    a jest to jakoś gołym okiem odróżnić czy to z Singapuru i z innego kraju??
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Powinno być napisane na paczce, np. takie coś:

    [​IMG]
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum