1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tom Clancy's Ghost Recon - nie obsługiwana pyta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krait, Maj 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krait

    krait Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ma następujący problem z ta grą wydanie PolishVodka.

    1. zainstalowałem grę na dysku
    2. uruchomiłem
    3. Wyskoczył komunikat o konieczności aktualizacji , po aktualizacji i samoczynnym uruchomieniu konsoli mam nowy wygląd dasha.
    Gry mi się nie uruchamia wyskakuje komunikat - Nie obsługiwana płyta

    Domyślam się ze problem dotyczy tak zwanej cichej aktualizacji. Z tego co pomiatam mam LT 3 - chyba bo nie muszę pachtować gier z XGD3 - Rayman Origins PL , nagrywarka iHAS 624B przygotowana pod wgrywanie XGD3 3.

    Usunąć wszystkie profile które mam na xboxie ? Wgrałem programem Horizon pliki z strony XBOX 360 Update Center i nic.

    Gram rzadko ostania Gra to Rayman , wiec i temat xboxa słabo śledziłem w tym czasie.

    ps. co to ten trick z muzyka bo w 2 miejscach sie na to natknąłem ? mam jakoś wgrać mzyke na penka i jaz niego odtworzyć ?


    Według tego poradniki powinienem w tym okienku ustawić Drive (for DVD+R DL MEdia - EEPROM) , nie ma jednak takiej opcji.
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj jak w poradniku z sygnatury. Wybierz "for DVD+R DL Media" (bez EEprom).
     
  4. krait

    krait Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    widziałem ten poradnik tylko ja nie mam tej opcji "for DVD+R DL Media" jak widać na screenie w 1 poście

    płytę nagrywałem w ten sposób - otworzyłem plik z roszeniem ".dvd" w którym był zapisany LayerBreak. Tak samo nagrywałem Raymana z XGD3 i nie było żadnych problemów.
    obraz dokładnie ten, czy jest tu dograna topologia ?

    Czy ten update przez dvd czegoś nie skopał ?

    TERAZ: zauważyłem ze gra ma TU 7C04F662 a takiego nie ma na http://www.xbuc.net/

    [​IMG] ,
     
  5. krait

    krait Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednak znalazłem ta opcje ale nagranie z nią nie pomogło
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    "Topologia" jest dograna. Na pewno wgrałeś LT MAX i LT 3.0?
     
  7. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dla mnie to nie masz wygranego LT 3.0, a jesli nie masz to najprawdopodobniej masz juz oflagowany sprzęt bo LT 2.0 nie powstrzyma gier pomimo zatualizowanej topologii przez flagowamiem konsoli.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Konsola nie jest oflagowana, ale nieudana próba uruchomienia gry zapisuje się w pamięci nand, czyli po podpięciu do sieci, konsola może, ale nie musi zostać oflagowana.
     
  9. krait

    krait Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    LT max mam na pewno , trochę wątpię w to czy mam LT 3 bo już zapomniałem miałem je wgrywane w grudniu 2011
    Wiem ze te gry nagrywałem zaraz po zassaniu bez przepuszczania w abx360 , więc takei jak wydała dana grupa
    Need for Speed: The Run XBOX360 (2011), 8.03GB Wydanie SRT (Sky Rip Team).
    Call of Duty: Modern Warfare 3 PL XBOX360 (2011), 8.14GB + Polskie wydanie Polish Vodka (poprawione/ReRip).
    Rayman.Origins.PL.XBOX360-SRT
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum