1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tom Clancys H.A.W.X - dostępne w sieci

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Leyton, Marzec 3, 2009.

  1. Leyton

    Leyton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mierzęcice
    Ma już ktoś? Czekam na komenty gry ;) Czytałem także że aby zagrać trzeba czekać na ixtreme 1.6 ;x
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. canarinioss

    canarinioss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrów Wlkp
    Bez sensu. Czyli co teraz nowe gry będą działać tylko na iXtreme 1.6 ? :| dopiero co robiłem flasha 1.5 ...
     
  4. N3Tk1nG

    N3Tk1nG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    @ canarinioss to nie prawda mozna Gre z konfigurowac ze bendzie na iXtreme 1,5 dzialac
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    o to ci chodzi ??
    hxxp://slil.ru/27018976
     
  6. Leyton

    Leyton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mierzęcice
    A co to za link w ogóle? Nie umiem rosyjskiego niestety ;p
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pliki pfi i dmi ktore trzeba wgrac do obrazu zeby działalo na 1.4 i 1.5
     
  8. xb0x

    xb0x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam pytanie o aktualizację nxe, która proponowana jest przez płytę z grą... instalował to ktoś na 1.41 ? Może to mieć jakieś skutki uboczne w ogóle? Nie korzystam z Live więc mam gdzieś stealth patche itp... tylko nowe gry na bank będą wymagały nowego nxe za jakiś czas... więc się zastanawiam czy update do 1.6 jest nieunikniony czy da się żyć, przerabiając obrazy gier (bez live oczywiście).

    Widziałem już w sieci wersję PAL i tam w nfo jest podane, że 1.5/1.6 jest wymagane...
     
  9. bartos90

    bartos90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2007
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Ja mam z kolei inny problem. Po włożeniu płyty do konsoli poprosiło mnie o aktualizacje dasha. Zaktualizowałem, odpaliłem grę i było fajnie dopóki nie doszedłem do 3 misji. Uruchamiam ją i gdy się rozpoczyna filmikiem pojawiają się artefakty na całym ekranie koloru generalnie różowego i jak obrócę kamerę to ich nie ma i jak znowu powrócę do normalnej kamery to znowu są. Gdy dolatuję do pierwszego celu, tekstury podłoża są pozlepiane z różnych skrawków (tak, że nie pasują do siebie) oraz pojawiają się żółto-zielono-czerwone pasy na podłożu. Nie wiem w ogóle o co biega. Z żadną grą tak nie było. Tylko w HAWXie i to w tej 3 misji, nie wiem jak sprawa wygląda w następnych. Konsola z końca listopada 2006, przerobiona specjalnie dla tej gry Xtreme 1.7. Proszę o jakieś sugestie, odpowiedzi co może być tego powodem. Z góry dzięki.

    EDIT
    Zrzuciłem grę z płyty, przerobiłem wg poradnika na tym forum, nagrałem jeszcze raz i śmigała aż miło. Żadnych artefaktów. Niestety najgorsze stało się w piątek - RoD E74 na stałe:(
     
  10. Sk8RuDeX

    Sk8RuDeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Liberty City
  11. Gears of Persia

    Gears of Persia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo RROD się zbliża, albo nie potrzebnie robiłeś aktualizacje Dasha (wkońcu NXE jeszcze nie wyszła rzadna łatka do NXE)

    EDIT: Teraz wyczytałem że wszystkie nowe gry bedą wymagać NXE (Wiem było wiele razy mówione), ale co do pytania o aktualizacje o która pyta płyta to nic groźnego, poprostu na płycie jest NXE i domaga się instalacji, a czy jest to jakaś nowa wersja NXE to nie mam pojęcia, jeśli ktoś ma starego dashboarda to może sobie go spokojnie zainstalować z HAWXa i gier nowszych :)
     
  12. aaaqqq111

    aaaqqq111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    długo czekałem na tą gierkę :

    1. Tom Clancy po raz pierwszy robi tego typu grę
    2. Dawno nic nie wyszło w tej tematyce

    gra super graficznie bardzo dobrze się prezentuje miły interfejs co to zwykle w ace combat + jeszcze nowe dodatki które cieszą przydatne są flary jak nas pocisk śledzi choć jest ich tylko 5...co najważniejsze "system pomocy OFF" co jest nowością dwa razy naciskamy hamulec bądź gaz i kamera idzie tak jak by z boku można robić ciekawe i efektowne manewry co cieszy ale nie zdaje to egzaminu jak walczymy z jednostkami naziemnymi z samolotami na wysokości jak najbardziej

    misje dobrze rozbudowane dużo się dziej mamy 3 poziomy Normal Hard Elite gram na Hard i jak narzie nie miałem jakiś problemów choć bywały kraksy i powtórzenia misji ;-)

    udany debiut w tym segmencie gier :) polecam
     
  13. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam iX 1,5.
    Co mam zrobic, czytalem o tym ze trzeba jakies pliki dograc.
    A co jesli wgram nowe NXE / mam wgrane NXE?
     
  14. Gears of Persia

    Gears of Persia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nic musisz zrobić nowy obraz płyty który będzie miał dwa Wave a nie 3, i oto cała filozofia. NXE jest od kilku dni obowiązkowe do wszystkich nowych gier zaczynając właśnie od HAWX
     
  15. Hpmav

    Hpmav Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm to co trzeba zrobic aby pograc na 1,4 lub 1,5??
     
  16. harnas8

    harnas8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    rewelka gra
     
  17. GrandHustle

    GrandHustle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Imielin (Śląskie)
    Prosilbym kogos kompetentnego zeby napisal poradnik co trzeba zrobic zeby HAWX dzialal na ixtreme 1.4 i 1.5 i ewentualne przyklejenie tematu.
     
  18. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    przecież masz poradnik na forum,poszukaj
     
  19. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej. Juz nagralem gierke tak jak bylo opisane w poscie w download ale jest maly problem. Jak wyskakuje info o tym ze muszę zaktualizować oprogramowanie i daje nie to wyskakuje do głównego menu i tak na okolo. Co sie zatnie jak dam tak zaznaczam ze mam iXtreme 1.5 i nowego dasha.
     
  20. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    musisz czegoś nie mieć w NXE może najnowszych ubrań do avatarów itp. bo ja mam wszystko na bieżąco i nic nie chciał aktualizować (zaloguj się do xbl potem wyloguj i zobacz czy coś się zmieni)
     
  21. RH+

    RH+ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra jest świetna i po przeróbce obrazu działa na iXtreme 1.4. Wszystko co nie zbędne aby tego dokonać jest na strącę. Wielkie dzięki za poradniki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum